AK Parti İl Teşkilatı, Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyaret ederek, 19 Mart’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın ziyaretinde göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay ve partililer Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret ederek, 19 Mart’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın Sivas mitinginde büyük bir özveri ile çalışan Sivas Belediyesi’ne ve Başkan Aydın’a teşekkür etti.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Ziya Şahin,"Hava sıcaklığının düşük olmasına rağmen Sivas halkımız yoğun bir katılım göstererek, Başbakan Binali Yıldırım’ı coşkulu bir şekilde karşıladı. Aynı zamanda güvenlik önlemleri de yoğundu. Bu konuda girişimde bulunmamıza rağmen Başbakanlık koruma ekibi güvenlik önlemlerini üst düzeyde tuttu. Burada da görüldü ki bizim yeni bir miting alanına ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Sami Aydın da yeni miting alanıyla ilgili,"Yenişehir bölgemizi düşünüyorduk ancak Başbakanımızın verdiği müjde ile eski stadyum yerine yapılacak olan meydan miting meydanı olarak tasarlanabilir aynı zamanda yaz aylarında konserlerin verileceği alanda burası olabilir, bu konuda bir çalışma yapacağız" ifadesini kullandı.