Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri, mahalli İdareler dersini yerinde öğrenmek amacıyla Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Mahalli İdareler ve yönetimler konusunda öğrencilerin dersi yerinde görmesini hedefleyen Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Muzaffer Yuvacı ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Adnan Çinko, 4-B sınıfı öğrencileri ile birlikte Başkan Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren Okul Müdürü Muzaffer Yuvacı, “Öğrencilerimizin akıllarında kalması ve kendileri için farklılık olması amacıyla böyle bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu konuda bize destek olduğunuz için teşekkür ederiz.” Dedi.

Okul öğrencileri Başkan Aydın’a, belediye başkanının görev ve yetkileri nelerdir? , kentsel dönüşüm nedir ?, yeni yapılaması planlanan mesire alanları var mı?, Sivas’ın büyükşehir olması için nasıl çalışmalar yapılıyor? Sorularını yönelttiler.

Başkan Aydın’da öğrencilerin sorularını anlayabilecekleri en sade ifadelerle anlattı. Ziyaretin ardından öğrenciler Başkan Aydın ile hatıra fotoğraf çektirirken Başkan Aydın öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.