Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık başkanlığında gerçekleşen mütevelli heyeti toplantısında Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk görevini Prof. Dr. Mehmet Baktır’a teslim etti.

Asıl liste, maddi gelir ve giderlerin okunmasının ardından dilek ve temennilerle başlayan toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Prof. Dr. Buyruk’un yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek, “Bu bir hizmet yarışıdır. İki yıllık göreviniz süre içerisinde çok güzel çalışmalar yaptınız. Üniversitemiz vakfını hak ettiği yere taşıdınız. Sizi ve çalışma arkadaşlarınızı kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tabi Ertan hocamızı bir yere bırakmıyoruz. Danışmanım olarak vakıfla ilgili konularda yine kendisini görevlendiriyorum ve yeni genel sekreterimizle uyumlu bir şekilde çalışacaklarına inanıyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yeni Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Baktır’ı yönetim kurulu üyeleriyle tanıştıran Rektör Kocacık, Baktır’ın CÜBAP Başkanlığında önemli hizmetler sürdürdüğünü ifade ederek, Vakıf genel sekreterliği görevini de layıkıyla yürüteceğini belirtti.