Cumhuriyet Üniversitesi’nde (CÜ),’Bugünün Geçleri Yarının Liderleri’ eğitimi semineri düzenlendi.

17-18 Aralık tarihlerinde Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi’nde, Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği ile Cumhuriyet Üniversitesi Recai Toydemir Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğiyle hazırlanan ‘Bugünün Gençleri Yarının Liderleri’ konulu liderlik ve zaman yönetimi eğitimi düzenlendi.

Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu Özel Eğitmeni Doç. Dr. Ali İlseven tarafından verilen seminere, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz öğrenci potansiyeli fazla olan üniversiteler arasında Cumhuriyet Üniversitesi’nde yer aldığını vurgulayarak, Türkiye’nin donanımlı insan gücüne ihtiyaç olduğunu söyledi.

CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum ise, ülkenin kalkınmasında eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayarak, sosyal sermayenin bu süreçte hayati öneminin bulunduğunu ve bunun gün geçtikçe daha önemli hale geldiğini belirtti. İki gün boyunca süren seminere yaklaşık bin 600 öğrenci katılırken, eğitimde katılımcılara beden dili, iletişim, liderlik, zaman yönetimi ve kalite yönetim sistemleri iç tetkik eğitimi verildi. Katılımcılara ise sertifikaları eğitim sonunda teslim edildi.