Medicana Sağlık Grubu, belirlediği yatırım stratejisi doğrultusunda, ulusal büyümesini sürdürüyor.

Medicana Sağlık Grubu, Medicana Sivas Hastanesi ile hizmet zincirine yeni bir halka daha ekledi. Grubun 11’inci hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesi, 2014 yılsonu itibariyle Sivas ve çevresine uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunacak.

Dünya standartlarında çağdaş sağlık hizmetini her coğrafyada aynı standartta sunma hedefiyle çalışan Medicana Sağlık Grubu sağlık ağını genişleterek, ulusal ve uluslararası yatırımlarına devam ediyor. Son yıllarda birbiri ardına yaptığı yatırımlarla dünya standartlarında sağlık hizmetlerini ülkeye kazandıran Medicana Sağlık Grubu, 11’inci hastanesi olan Medicana Sivas Hastanesi’ni bünyesine ekledi. Grubun, hastane sayısı 11’e yükselirken çalışan sayısı 5 bine yaklaştı.

Seçkin akademik kadrosu ve nitelikli sağlık çalışanları, çağdaş alt yapısı ve uygulamaları, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini yaratmadaki kararlılığı ile model oluşturan Medicana Sağlık Grubu, tüm gücünü ve deneyimini Medicana Sivas Hastanesi’yle İç Anadolu’ya taşıyor. Çağdaş tıp tekniği ve teknolojisini, güncel tıbbi yaklaşımlarla bütünleştirerek, hastalara 7 gün 24 saat doğru, hızlı ve güvenilir sağlık hizmetini bulunduğu her coğrafyada aynı standartlarda sunmayı misyon olarak edinen Medicana Sağlık Grubu; 25 bin metrekare kapalı alan ve 213 yatak kapasitesine sahip Medicana Sivas Hastanesi ile sadece şehir merkezindeki hastalara değil, çevre ilçe ve illerden gelecek hastalara da hizmet verecek.

Medicana Sivas Hastanesi’nde, tüm tedavi işlemleri akademik deneyimli tıbbi kadro ve ileri teknoloji ürünü tıbbi cihazlarla, hasta konforu ön planda tutularak sağlanıyor. Onkoloji merkezinde kanser tedavisinde modern tıbbın en gelişmiş cihazları ile hizmet sunulurken, hemen açılış sonrası tıbbi birimlerine eklenecek multidisipliner alanlarla Sivas ve çevre ilçe ve illere hizmet sunulacak.

Sivas ve ilçelerindeki hastaların, başka illere tedavi için gitmelerine gerek bırakmayacak standartlarda planlanan hastanede; tüm gelişmiş tıbbi olanaklar sağlandı. Uluslararası hasta bakım standartları, son teknoloji cihaz parkı ve geniş bir akademik kadro ile hizmet sunumu için tüm altyapı hazırlandı.

Genel amaçlı hastane olarak konumlanan Medicana Sivas Hastanesi, tıbbın her branşında 7/24 hizmet veriyor.

Hasta güvenliği ve konforunun ön plana çıktığı, bölgenin sağlık ihtiyaçlarının göz önünde tutulduğu bir anlayışla tasarlanan ve tıbbın her alanında hizmet verecek hastanenin konumu ve bölge halkına sunduğu olanaklar dikkat çekiyor.

Onkoloji alanında gelişmiş tedavi olanakları ve seçkin akademik kadro ile hizmet sunan Medicana Sivas Hastanesi; Acil Servis, Anestezi, Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahi, Çocuk Hastalıkları, Dermatoloji, Fizik Tedavi Rehabilitasyon, Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahi, Kardiyoloji, Nöroloji, Ortopedi, Üroloji, Kulak Burun Boğaz hastalıkları alanlarında gelişmiş tıp teknolojilerine sahip çağdaş tanı ve tedavi üniteleri ile hizmet sunacak. Planlanan organ nakli, tüp bebek gibi multidisipliner alanlarda yapılacak yatırımlarla, Sivas ve çevre ilçelerde, özel sağlık sektöründe önemli bir boşluğu dolduracak.

Gelişmiş, spesifik ve yüksek yatak kapasiteli yoğun bakım yatak sayıları ile İç Anadolu’da önemli sağlık problemlerinden biri olan yoğun bakım eksikliğini giderecek olan Medicana Sivas Hastanesi, SGK ile her branşta yapılan anlaşmalar sayesinde uluslararası kalitede hizmeti, son teknolojik olanaklarla, konforlu mekanlarda İç Anadolu’nun hizmetine sunuyor.