Cumhuriyet Üniversitesi’nin 40’ıncı yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Cumhuriyet Üniversitesi okutmanlarından Mahmut İnat’ın ‘Kırkıncı Yıl Marşı’ ve Konya’dan yarışmaya katılan İbrahim Şaşma’nın ‘Kırk Yıldır’ şiirleri birinciliği paylaşırken, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi teknikerlerinden Ahmet Acar ‘Kırkıncı Yılın Kutlu Olsun’ adlı şiiriyle ikinci ve Mühendislik Fakültesi memurlarından Adnan Bakdemir ‘Kırkıncı Yılında Üniversitem’ şiiriyle üçüncü oldu.

Rektörlük makamında gerçekleşen törende Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, yarışmacıları tebrik ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, CÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz’ında katıldığı ödül töreninde Rektör Prof. Dr. Kocacık, birinci olan Mahmut İnat’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, ikinci olan Ahmet Acar’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ise üçüncü olan Adnan Bekdemir’e plaket, teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler takdim etti.