Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde oluşturulan 8 sivil toplum örgütü, Sivasspor’u ziyaret ederek destek verdi.

11’inci Birlik Aşuresi’ni gerçekleştiren 8 sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Sivasspor’u ziyaret ederek, her zaman Sivasspor’un yanında olduklarını belirttiler.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor tesislerinde Tesisler Genel Müdürü Cafer Kaplan tarafından karşılanan sivil toplum kuruluş temsilcileri, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ve futbolcularla bir araya gelerek tatlı ikram ettiler.

Sivil toplum örgütleri adına Carlos’a çiçek takdim eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, takıma ve hocaya güvendiklerini ifade ederek, her zaman takımın yanında yer alacaklarını söyledi. Sivasspor’un Sivas için önemli olduğunu vurgulayan Köksal, “Sivas’ta 8 sivil toplum örgütünün birleşmesi ile birlik aşuremizi gerçekleştirdik. Sivasspor ilimiz için önemli bir değerdir, markadır. Son günlerde takımımız iyi gitmiyor ama biz her zaman güveniyoruz. Komite olarak Sivasspor’umuzun yanındayız. Biz size güveniyor ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Takımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Sivil toplum örgütlerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, komite üyelerinin takıma şans getireceklerini belirterek, bu şansızlığı galibiyetle sonuçlandıracaklarını söyledi.