AK Parti Karaman Teşkilat toplantı salonunda düzenlenen katılım törenine AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, SKM Başkanı Mesut Soyfidan,  Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İl Gençlik kolları başkanı Fatih Selek ,  Milletvekili Recep Şeker,  Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, Tüm Teşkilat Mensupları,  Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Türkiye Partisinden AK Partiye katılan partililer yer aldı. 
İl Başkanı Nazmi Ünlü; Geleceğimiz için, istikrar için, hep birlikte Karaman için, tek başına iş başına yürüyoruz. Bu kutlu yürüyüşte Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Türkiye Partisinden Partimize katılan 76 gönüldaşımıza teşekkür ediyorum.  
Teşkilat mensuplarımız biz büyük bir aileyiz. Biz Halkımızla, halkımızda bizimle birdir.  Bu parti milletimizindir. İlk günkü aşkla sizlerle beraber durmadık, durmayacağız. Zorluğu destana, engeli zafere dönüştüren dava sevdalılarımızla İlk günkü aşkla kenetlendik,  bu kutsal yolda bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. 
Mesele memleket meselesi, El ele, omuz omuza, gönül gönüle, İhanete geçit vermeyelim. Kirli oyuna dur diyelim. 
Geçmişi 2023 hedefleri için emanet gören, geleceği dünya liderliğine yol bilen, huzurlu ve istikrarlı Türkiye için hep birlikte 1 kasımda Tek Başına İşbaşına yürüyoruz.
Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; Bugün AK Parti ailemiz sizlerle daha da genişledi. Bizler teşkilatımız ve vekillerimizle uyum içerisinde çalışan bir ekibiz. Hizmet bir ekip işidir. Hizmet bir takım işidir. Bizler siz değerli teşkilat mensuplarımızla el ele vererek. Omuz omuza vererek bu memlekete hizmetçi olmaya devam edeceğiz. Karaman’ımızı herkesin yaşamak istediği, mutlu huzurlu ve refah seviyesi yüksek, modern bir kent haline getiriyoruz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yürüyüşte  Allah yar ve yardımcımız olsun.
Milletvekili Dr. Recep Şeker; Yuvanıza hoşgeldiniz. Öncelikle Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamları var, Sizler bu davada bizde varız dediniz ve bu kutlu yürüyüşe katıldınız. Bizler iki Recep olarak kısa zamanda ilimize bir çok proje kazandırdık. 1 kasımda tek başına iş başına birlikte yürüyeceğiz inşallah, hepinize teşekkür ederim.
Milletvekili Recep Konuk’ ta bu kutlu yürüyüşe katılan tüm AK Sevdalılara hoşgeldiniz mesajını iletti.
Program sonunda Partimize katılan AK gönüldaşlara rozet merasimi yapıldı.