Ak Parti Belediye Başkan aday adayı İbrahim Koçak sitemizi ziyaret etti. Başkan Koçak;

“2014 yerel seçimlerinde Allah’ın izniyle Karamanımıza hizmet etmek için aday adayı olduk. 2 Dönem Yeşildere Belediye Başkanlığından sonra nasip olursa hizmetlerimizi Karaman için sürdürmeyi hedefliyoruz. Karaman’ın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Belediye Başkanlığında edindiğim tecrübelerimi ve deneyimlerimi Karaman’a hizmet olarak sunmak istiyorum. Bunun için göreve talip oldum. Karamanımızın birçok sorununa ışık tutacak projeleri inşallah nasip olursa hayata geçireceğim.
Karaman’ı 22 maddelik projelerde gelişmiş bir şehre büründüreceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte Karaman’ın huzur ve refah içerisinde yaşanabilen bir marka şehir olması için halkla birlikte bir ekip çalışması yapacak ve her türlü yatırımın gelmesi için koşturacağız.
Karaman Belediye Başkan aday adayı İbrahim Koçak, Yeşildere’de 10 yıldır belediyecilik hizmeti verdiğini belirterek, “Karaman’ın içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan  İbrala Barajının tamamlanmasında biz büyük emek sarfettik. Yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Yeşildere Tarımköy konutları yaptırdık. 205 konutun yüzde 50’si Karamanlı hemşerilerimiz tarafından satın alındı. Yine Yeşildere hudutları içerisinde kurulacak olan Tarıma Dayalı Organize Sanayi İhtisas bölgesi 2.5 milyon metrekare mera vasfı değişikliği yaptırarak teslim ettik. İç Anadolu bölgesinin en büyük hayvancılık ve organize bölgesi kurulacak. Yine TOKİ’yle birlikte yaptırmış olduğumuz 8 derslikli okulumuz Karaman’a Havacılık Yüksek Okulu olarak tahsis edildi. Bu okulumuz önümüzdeki sene eğitime açılmış olacak.

Biz tecrübe ve deneyimlerimizi Karaman için kullanmak istiyoruz. Buraya birçok hizmet yapmak istiyoruz. Çünkü Karaman bizim doğup, büyüdüğümüz, yaşadığımız yer. Biz istiyoruz ki Karaman halkıyla belediyeyi barışık hale getirelim. Teşkilat ve halk Karaman Belediyesini her zaman ziyaret edebilsin. Biz nasip olurda Belediye başkanlığına aday gösterilip seçilirsek, cep telefonumuz, evimiz ve makamımız tüm Karamanlı hemşerilerimize 24 saat açık olacaktır. Biz Karaman’ın sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz. Karaman halkından hizmet adına destek bekliyorum” dedi.

Karaman’ın içme suyundan, kent meydanı projesinden, otogardan üniversiteye, raylı sistem tramvaydan, yeni gar binasından, stadyum projelerini hayata geçirerek Karaman’da büyük bir değişimi yaşatacaklarını ifade etti.

Koçak son olarak, “Her zaman gönlümüz, kapımız evimiz ve cep telefonumuz Karamanlı hemşehrilerimize açık olacaktır. Bu vesile ile Karamanlı hemşehrilerimize saygı ve selamlarımı sunuyor, desteklerini bekliyorum.”dedi.