Karaman MHP Belediye Başkan Adayı Av. Ali Pınarbaşı destek bulmak için seçim ziyaretlerine ara vermeden devam ettiriyor. Gündüz bir gezi ve ziyaret programında mesai harcayan Pınarbaşı geceleri de ev toplantılarına katılmaya devam ediyor.

Gittiği yerlerde yoğun ilgiyle karşılanan Pınarbaşı ve gezi heyeti, Karaman Belediyesine ait Halk Sağlığı Polikliniği ziyaret ederek kan verdiler.

Ali Pınarbaşı ziyaretinde MHP olarak belediye seçimlerini büyük başarıyla ve zaferle çıkacaklarını ifade ederken, sağlık açısından belediyecilik anlayışlarının çok farklı olacağını ifade etti. Pınarbaşı Karaman Belediyesi Halk Sağlığı Polikliniğinin yine MHP li eski Belediye Başkanı Halil İbrahim Gülcan tarafından 2000 yılında inşa edildiğini ve hala hizmet verdiğini de ekledi. Pınarbaşı konuşmasında;'' İnşallah 30 Mart yerel seçimleri Milliyetçi Hareket Partisinin zaferiyle sonuçlanacak. Bizler boş vaadler vermektense yaptıklarımızın, yapacaklarımızın teminatı düsturuyla halkın önüne çıkıyoruz. Bu sağlık yuvası bizim dönemimizde yapılmış ve hala de hizmet vermektedir. Pınarbaşı;''Bizim dönemimizde burası daha donanımlı ve modern hale gelecek. MHP olarak sağlığa yapılacak yatırımlardan asla kaçınmayacağız. İnsanlarımızın huzuru refahı bizler için çok daha önemlidir,''dedi.

Sağlık çalışanların sorunlarını dinleyip, görüşlerini de alan ekip kan bağışında da bulundu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekilmesinin ardından iyi dilek ve temennilerle sonlandırıldı.