Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; 12 Mart Çarşamba günü 42 Konya TV, Net Bakış programında Mehmet Ali Gökçek’in sorularını cevapladı.
42 Konya TV de Canlı Yayın Konuğu olan Şahin; Karaman’ın sorunlarını ve yapmak istedikleri projeleri anlattı.

Net Bakış Programında Mehmet Ali Gökçek’in sorularını cevaplayan Şahin; “Karaman’ın sahipsiz olduğunu, iktidar partisiyle 10 senesinin heba olduğunu, Karaman’da da Milli Görüş Belediyecilik geleneğinin oturtulması gerekliliğini, bir yerlere rant aktarmak için değil taşın altına elimizi koyarak hizmet Belediyeciliği için geleceklerini” ifade etti.

Belediye Başkanı’nın iktidar partisinden olursa daha iyi hizmet gelir sorusu üzerine Şahin; “Karaman İl olduktan sonra İlçe mantığıyla büyüdü. Planlı bir şehirleşme yapılmadı. Milli Görüş Belediyelerinde Efsane hizmetlerinin verildiği dönemlerde hiçbir yolsuzluğumuz çıkmadı. Bizim dışımızdaki Mevcut Partilerin bir çoğunun Belediyelerinde iktidarıyla muhalefetiyle bir çok yolsuzluk dosyaları var. İktidar Partisi iki dönemdir iki Belediye Başkanıyla yollarına devam ettiler. Başarısızlıklarını bu seçimde de olduğu gibi Başkan değiştirerek giriyorlar.

Efsane Milli Görüş Belediyeciliği döneminin büyük bir bölümünde biz Muhalefet Partisiydik ve Efsane hizmetler yaptık. Yine yaparız inşallah. Bir Binayı yapan usta bir diğerini yapamaz mı?” ifadesinde bulundu.