AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer'in Karaman belediye başkanlığına aday aday olmasından dolayı istifası ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığına Ahmet Akça atanmıştı.

Atamayla ilgili olarak basın mensuplarının katıldığı AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, İl Başkanı Kerim Dereli, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemal Dinçay, yeni ataması yapılan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, partililer ve basın mensupları katıldı.
Toplantıda İlk olarak sözü alan il başkanı Kerim Dereli yaptığı açıklamada; "Ahmet Akça kardeşimizin Merkez İlçe Başkanlığına atanması nedeniyle burada toplanmış bulunmaktayız. Ahmet AKÇA kardeşimize buradan başarı dileklerimi iletirken, Zor bir göreve atamasının olduğunuda aktarmak isterim. Kendisininde içinde bulunduğu Merkez İlçe Teşkilatımız Çok Başarılı işlere imza atmış ve Bu teşkilat yapısında çıtayı çok yükseğe taşımıştır. Ahmet Akça Başkanlığında oluşturulacak yeni yönetiminde bu başarıları tekrarlamak adına çok çalışması gerekmektedir." dedi.

Kerim Derelinin açıklamalarından sonra sözü alan Ahmet Akça yaptığı açıklamada; "Değerli basın mensupları değerli yol arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz. Merkez İlçe Teşkilatımızın 4. Olağan kongresinde Celalettin Güngörer başkanlığındaki Merkez İlçe Teşkilatında görev aldım. Değerli İlçe Başkanımızın Belediye Başkanlığına aday adaylığı için istifasıyla boşalan Merkez İlçe Başkanlığına İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın tavsiyesi doğrultusunda Genel Merkezimize giderek yaptığımız görüşmeler sonucunda Genel Merkez teşkilat başkanımız Ekrem Erdem beyin teveccühü ve oluruyla Merkez İlçe Başkanlığı görevi tarafıma takdim edildi. Bu aşamada da görev alan teşkilatın bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı sayın başkanımıza ve değerli arkadaşlara teşekkür ediyorum. Buradaki zorluğuda şu şekilde belirtmek isterim. Az önce İl Başkanımızın belirttiği üzere çıtası ve başarısı yüksek olan bir teşkilata başkan olarak atandım. Bundan sonraki süreçtede yeni oluşturacak olduğumuz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla el birliği ile teşkilat çalışmalarında çıtayı bir üst seviyeye taşımaktır. Buradan son olarak desteklerini esirgemeyen herkeze teşekkür etmek isterim. " dedi.

Bizlerde Karamangundem.com olarak AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ahmet AKÇA'ya yeni görevinde başarılar dileriz.