AK Kadınlar, 16 Nisan halk oylaması öncesinde vatandaşları bilgilendirmek ve ona göre ellerini vicdanlarına koyup, çocuklarının da geleceğini düşünerek oy kullanabilmeleri maksadıyla kapı kapı dolaşıyor halk oylamasının ülkemize neler kazandıracağını anlatan broşür ve kitapçıklar dağıtıyorlar.

Seçim çalışmalarını aralıksız her gün 2-3 ayrı mahallede sürdürdüklerini belirten AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy “Her gün, bütün gün sahadayız. Her gittiğimiz mahallede, mahalle başkanlarını da yanımıza alarak çat kapı ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. 16 Nisan halk oylamasında 'Evet'e oy vererek destek olmalarını, fırsat buldukça Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin parti ya da şahıs meselesi olmadığını bunun memleket meselesi olduğunu anlatıyor ve bizlere dua etmelerini istiyoruz. Şükürler olsun, gittiğimiz yerlerde, çaldığımız kapılarda çoğunlukla olumlu sonuçlar alıyoruz.

Şimdiye kadar 56 mahallemizde ev toplantıları düzenledik. Çat kapı çalışmalarında 25 mahallemizde yaklaşık 10 bin kapıyı çaldık ve çalmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde ilçe kadın kolları yönetimlerimiz de kendi ilçelerinde halk oylaması çalışmalarını sürdürüyor.16 Nisan’da Allah’ın izniyle yüzde seksen Evet oyu çıkacaktır, biz bunu sahada görüyoruz”