AK Parti Karman İl  Kadın Kolları tarafından her mahallede düzenlenen çat kapı ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlatılan ve her mahallede düzenledikleri ev ziyaretleri ile hem hizmetleri anlatıp hem de halkın taleplerini dinleyen AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy ve yönetim kurulu üyeleri şu ana kadar 29 mahalleye ziyarette bulundu.

KADINLAR TEMPOYU DÜŞÜRMÜYOR

Aralarında mahalle temsilcilerinin de bulunduğu 45 kişilik ekip her mahallede ikişerli grup halinde dağılarak vatandaşların kapısını çaldı. Çat kapı ziyaretlerinde milletvekili adaylarının tanıtıldığı ve hizmetlerin anlatıldığı broşürler ile çeşitli hediyeler verildi.Kadınların oldukça sıcak karşılandığı ziyaretlerde, mahalle sakinleri AK Parti’nin yaptığı hizmetlerden çok memnun olduklarını söyledi.

İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy yaptığı açıklamada, mahallelerde yoğun ilgiyle karşılandıklarını, her zaman olduğu gibi de moral depolayarak ayrıldıklarını söyledi. Gezdikleri birçok mahallelerde eksiklerin yok denecek kadar azaldığını gördüklerini kaydeden Göksoy, “Bu da Karaman Belediye Başkanımızın masa başında çalışmayıp, her sokağı gezerek sorunları yerinde incelemesine ve sorunlara çözüm üretmesinden kaynaklanıyor. Bu doğrultuda vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler bizleri memnun ediyor” dedi