8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları bir kutlama programı düzenledi. Programa özel davetli olarak AK Parti Malatya Milletvekili Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK)  Üyesi Öznur Çalık katıldı.  

   OTAĞ Öğretmenevi Tesisleri’nde gerçekleşen programa Çalık’ın yanı sıra Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu ile eşi Hilal Uğurlu,  AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek ile çok sayıda partili kadın katıldı. 

   Protokol konuşmalarının ardından kürsüye gelen AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kadın Yuvanın Özüdür” konulu bir konuşma yaptı. Çalık’ın konuşmasının ardından, Karaman’daki girişimci kadınlara “Yılın Kadını” ödülleri takdim edildi.  Daha sonra ise yerel sanatçı Özenir Asmacık Koyuncu sahneye çıktı. Koyuncu söylediği şarkılarla AK Partili kadınlara unutulmaz bir gün yaşattı.   

   Programa hanımlar yoğun ilgi gösterdi. Salonun tümüyle dolması ise gözlerden kaçmadı.

   Düzenlenen programın ardından protokol üyeleri Kale Sosyal Tesislerinde yemek yedi. Ardından İlimizi Bölgesel Bayan Voleybol Liginde temsil eden Karaman Ermenek Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularını ziyaret ettiler. Son olarak ise Şimşek Bisküvi Fabrikasının Tesislerini gezdiler.