AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker beraberindeki heyetle köy gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. AK Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Dr. Recep Şeker, Sazlıyaka, Kızık, Salur, Ekinözü, Beydilli, Alaçatı, Barutkavran, Selerek, Kızıllarağini, Kayaönü, Yeşildere, Taşkale ve Taşkale Atatürk mahallesine ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayları, yöre halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngören, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca ve partililerinde bulunduğu ziyarette konuşan Konuk, ''Kırsal kalkınmaya çok önem veriyorum. Üretici ve tüketici arasındaki fiyat farkını üretici lehine döndürülmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Sizler üreten ellersiniz. Köylerimizde ki sıkıntıları tek tek gidereceğiz. Bu bölgeler hayvancılığa uygun köyler. Burada keçi, koyunun yanı sıra farklı büyükbaş hayvanlar içinde girişimlerde bulunacağız. Karaman'da büyükbaş hayvancılığı yetersiz görüyorum. Karaman'da büyükbaş hayvancılığı geliştirerek Türkiye'de ve Dünya'da adından söz ettirir bir pozisyona getirmeyi hedefliyoruz'' dedi.

Köylerde çiftçilikle geçimini sağlayan yöre halkının elektrik ve su ile ilgili problemlerine çözüm üreteceklerini söyledi.  Dün arazide çiftçiyle, köylüyle omuz omuza verdiğini ve imkanları dahilince çiftçiye destek olmaya çalıştığını dile getiren Konuk, “Bugüne kadar arazideydik. Ama bundan sonra siyasi anlamda yetkimiz olacak. Bu yetkimizi masada kullanacağız. Sizler beni tanıyorsunuz. Kendimi anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum. Fakat şunu bilmenizi istiyorum. Sizlerin sorunlarını çözmek için masaya yumruk atmayacağım. Gerekirse o masayı kıracağım” dedi.

Taşkale'ye ayrı bir önem verdiğini dile getiren AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk ''Taşkale çok farklı bir yer. Tarihi ve turistik özellikleriyle gezilip görülmesi gereken bir yer. Burada biz kırsal kalkınmanın yanı sıra kırsal turizm için gereken çalışmaları yapacağız. Buralar turistlerin uğrak yeri olacak. Hatta konuklamaları içinde çalışmalar yapacağız. Karaman turizmi Taşkale'den Dünya'ya açılacak'' dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Karaman'ın bu seçimde büyük ajantajlı olduğunu dile getirerek ''Karaman'ımız bu seçimde çok avantajlı. Çünkü Başbakanımız bizim hemşehrimiz. Bu nedenle bizden biri olan İç Anadolu'nun evladı Torosların yiğidine sahip çıkmalıyız. Oy verirken partiyi bir kenarı bırakıp bölgemizin adamı Başbakanımızı oy vermeliyiz. İç Anadolu milliyetçiliği yapmalıyız'' dedi.

AK Parti ile birlikte hayal olanın gerçekleştirildiğinin altını çizen Dr. Şeker, “Karaman ölçeğinde başlayıp İç Anadolu’ya, İç Anadolu ile birlikte de ülkemize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu. 2023 yılına kadar Karaman sağlık alanında büyük mesafeler katedeceğini belirten Dr. Şeker, Tedavisinde sıkıntı yaşanan hastalıkların araştırılmasının yapılarak tedavisinin üzerinde çalışılacağına vurgu yaptı.

AK Parti Milletvekili Adayları Konuk ve Dr. Şeker, gidilen her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinledi ve not aldı.