AK Parti Karaman İl Teşkilatı, Karaman’da görev yapan yerel medya ile birlikte yemekli toplantıda bir araya gelerek referandum ve sürecini istişare etti.

Toplantıya, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Akça, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve basın mensupları katıldı.

Kısa bir açılış konuşması yapan İl Başkanı Ünlü, Başbakan Binali Yıldırım’ın 28 Mart Salı günü saat 12.00’da Karaman’a geleceğini hatırlattı. Daha sonra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer Karaman’da gerçekleşen ve gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Başkan Çalışkan, belediye ekonomisinin büyük ölçüde geliştiğini ve büyük yatırımlar yapılacağını aktarırken, Güngörer ise köy yollarında çalışmaların başladığını söyledi.

Ardından AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker referandum ile ilgili bilgilendirme yaptı. Vekiller, referandum ve yeni anayasa maddeleri hakkında basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı.

Toplantı, istişare şeklinde sona erdi.