Kadın Kolları Ekibi ve Belediye Başkanımızın Eşi Hilal Hanımla birlikte Ankara PTT Başmüdürlüğünden Karaman PTT Başmüdürlüğüne atanan Ayşe Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.
 Aslen Yozgat’lı olan ve PTT müdürlüğünün çeşitli yerlerinde 34 yıl görev yapan Kılıç, “Karaman ulaşım güçlüğü yaşanmayan sakin ve güzel bir şehir. Burada olmaktan çok memnunum ve bu alanda Karaman halkına hizmetin en iyisi vermek istiyoruz” dedi.
Bir sohbet havasında geçen ziyarette gündem konusu kadınlarımızın sosyal hayattaki yeri oldu. Hilal Hanım Mümine Hatun Hanımlar Lokalinin sosyal ektivitelerinden söz etti.
Kılıç; ‘ ’Bir toplumun sosyalliğini belirleyen faktörün kadınlar olduğunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Bu alanda gösterdiğiniz çaba ve gayret için ayrıca tebrik ederim’’
Böyle bir ziyaretin bile ayrı bir incelik sosyallik içerdiğini ve bu durumdan çok memnun kaldığını belirterek sözlerine son verdi. Kadın Kolları başkanı Emine ŞİMŞEK de ilgisinden dolayı Sayın KILIÇ’a teşekkür ederek ziyareti burada noktaladılar.