AK Parti Karaman İl Teşkilatı Sarıveliler ilçe ve Ermenek Güneyyurt Belde Kongrelerini büyük bir şölen ve şenlik havasında gerçekleştirdi

Yeni yapılan Kongrelerde Sarıveliler İlçe Başkanlığına bir önceki dönem atamayla görevde bulunan ve tek aday olarak kongreye katılan Halil KULAK, Ermenek Güney yurt Belde Başkanlığına ise tek aday olarak seçime katılan Erdal Tahsin GÜLER seçildi.

AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman ATİK, kongre konuşmalarında şu ifadelere yer verdi;'' Teşkilatlarımızın geride bıraktığı 3 Genel 2 Yerel ve 2 Referandum Seçimlerinden alnımızın akıyla çıktık. Bunun sevincini hep birlikte tüm teşkilatlar olarak yaşıyor, AK Partili olmaktan iftihar ediyoruz. Kongrelerin teşkilatlarımızın tazelenme, yenilenme ve diri kalmasının bir neticesidir. Yeni seçilen yönetimlerde AK Parti ailesine büyük bir güç katacaktır.''

Konuşmalarında üsdat Necip Fazıl’ın bir dörtlüğüne de yer veren Başkan ATİK; Zeybeğim bir sel ol, bir çığ ol, davran! Kır at zincirlerini, ufuk sahipsiz, Han kayıp, hancı yok, konuk sahipsiz. Baş köşede sırma koltuk sahipsiz, şiirinde ki ifadesiyle 14 Ağustos 2001 tarihinde hamurunu yoğurup, kumaşını dokuyarak, kendi partisini kuran bu millet dünya siyasi tarihinde belki de eşine az rastlanır bir sürede, 14 aylık bir zamanda sahipsiz başköşedeki sırma koltuğa Recep Tayyip ERDOĞAN’ı oturttu. Bu sayede geride bırakılan 10 yıllık AK Parti sürecinde akıllara dahi gelmeyen, telaffuz edilemeyen, yapılamaz, başarılamaz denilen birçok ilke, yeniliğe gece demeden, gündüz demeden çalışarak imza attık, atmaya da devam edeceğiz.

Türkiye’de ileri demokrasiyi, büyük ekonomiyi, güçlü toplumu yaşanabilir marka şehirleri, velhasıl lider ülke Türkiye hedefini var gücümüzle çalışarak gerçekleştirene kadar çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız emaneti asla yere düşürmeyeceğiz. Milletin Partisi, Birliğin Adresi sayesinde, Şimdi Türkiye daha özgür, daha demokratik, daha zengin, şimdi milletimiz aydınlık yarınlardan daha emin, şimdi halkımız sayesinde AK Partinin ışığı daha da parlak'' diyerek konuşmalarına son verdi.