Milletvekili Dr. Recep ŞEKER ile birlikte ziyarete İl Başkanı Nazmi ÜNLÜ, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı. 
ŞEKER,  ve heyet ziyarette minibüsçü esnafı, taksici esnafı ve TOKİ esnafları ile sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi, çözüm ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretler sonrasında bir açıklama yapan ŞEKER; “İl Başkanımız İl Genel Meclis Başkanımız ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte minibüs,taksişoför esnafı kardeşlerimizi ve TOKİ de ki esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik, kendileri ile görüştük, sıkıntı ve problemlerini dinledik, çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulunduk, çok verimli bir görüşme oldu. Halkımızdangördüğümüz ilgi alaka ve vatandaşlarımızın teveccühü çok güzel, İnşallah 1 Kasım’daki seçimlerde 7 Haziran’daki neticelerden çok daha iyi netice alacağımızı görüyoruz. Bizim görevimiz çalışmak, vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek halkımıza hizmet etmek, problemlerine çözüm bulmak Karaman’da ve Türkiye’de ‘Durmak yok yola devam’ diyoruz, halkımıza hizmete devam diyoruz.” Dedi.