NAZMİ ÜNLÜ’NÜN AK PARTİNİN14. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi ÜNLÜ AK Partinin14. Kuruluş Yıldönümü  nedeniyle bir mesaj yayınladı

Kurulduğu günden itibaren ülkemizi büyük bir başarı ile yöneten ve gücünü milletten alan AK Partimizin 14.Kuruluş yıldönümüne girmenin mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız.

Bugün 14. Yıldönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, milletimizin ve gelecekteki bizlerin huzur ve refahını kalıcı kılmaktır. Milletimizden aldığımız emaneti koruyup kollamaktır. Var gücümüzle çalışmaya, kardeşliğin adresi olmaya devam edeceğiz.

“Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi” değil artık. AK Parti Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Yıllarca heba edilen kaynaklar gerçek sahibi olan halka akmaya başladı. AK Parti’nin 14 yılı memlekete aydınlık, millete esenlik getirdi.

Ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yola çıkan AK kadroların, maruz kaldığı her türlü engellemelere rağmen, ülkemize büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşatmıştır. AK Parti, iç politikadan dış politikaya, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar her alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir.

Bizler buradayız; millet için hizmet seferimize devam ediyoruz. Aşkla, Muhabbetle, azimle halkımızın emrinde çalışıyoruz...
AK ellerle, AK gönüllerle, AK geleceklere gidiyoruz...

Halkımızdan aldığımız vekâletle, Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde “Durmak Yok Yola Devam” düsturuyla gece gündüz demeden ilimize, halkımıza daha fazla hizmet götürebilmenin arayışı içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz.

10 Ağustos 2014’te Milli iradenin tecellisiyle Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu makamda da milletine hizmette çıtayı çok daha yukarılara ve Türkiye’yi çok daha aydınlık ufuklara taşıyacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Partimizin kurulduğu günden bu yana destekleriyle, sevgileriyle bugünlere ulaşmamıza vesile olan halkımıza, emeği geçen teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyor, AK Partimize gönül vermiş ama bugün hayatta olmayan arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Karamanlı hemşerilerimizle Hep birlikte nice AK yıllara 


FATİH SELEK’İN  AK PARTİNİN 14. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ  MESAJI
AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek  AK Partinin 14. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ülkemizin hemen hemen her alanda yaşadığı temel sorunları geride bırakma kararlılığı ile kurulan partimiz, Milletimizden aldığımız güç, destek ve dualarla 14 yılımızı geride bırakmış oluyoruz. Geçirmiş olduğumuz14 yılımızın hikayesi, sessiz devrimlerimizin ve yapılan reformların gerçekleşmesidir. Ülkemizin, Milletimizin ortak iradesi ile  Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve AK Parti’nin dolayısıyla yeni Türkiye’nin başarılarıyla geçirdiği 14 yılı, Cumhuriyetin kuruluşundan iktidar olduğumuz tarihe kadar yapılamayan hizmetlerin ve yeniliklerin başarı ile gerçekleşmesiyle tarihteki yerini almıştır. Acısıyla tatlısıyla hüznüyle coşkusuyla bir yılı daha geride bırakıyor, Ülkemizin daha müreffeh bir ülke konumuna gelmesi için; milletimize hizmet şuuru içerisinde halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğu ilkemizin devamını Cenab-ı Haktan Niyaz ediyorum. 14. Kuruluş yıldönümümüz Ülkemize, Milletimiz ve Tüm İslam Alemine hayırlara vesile olsun.

AHMET AKCA AK PARTİNİN 14. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca 14. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

14 Ağustos 2001 tarihinde, milletin istediği ve özlediği gibi bir siyaset yapmak gayesiyle, yeni ve taze bir anlayışlaAdalet ve Kalkınma Partimiz kurulmuştur.

AK Parti sevginin, saygının, itibarın, birlik ve beraberliğin adresidir. Milleti kucaklayan, millete hizmet yolunda ilerleyen kocaman bir ailedir. Tüm bunlar bizim sorumluluğumuzu artırmaktadır. Rehavete kapılmadan daha fazla çalışmamız gerektiğini hatırlatmaktadır.

AK Parti Kuruluşundan bu güne, buYüce Milletin en büyük serveti olan gönül bereketinden beslenmiştir. Milletimizin gönlünde mayalanan AK siyaset Türkiye'nin kökleriyle sağlam bir bağ kurarak siyasi kimlik, siyasi ahlak, siyasi düşünce ve siyasi organizasyonu bir bütün olarak görmüş, ortaya koyduğu kimlikle, ahlakla, düşünceyle, icraatlarıyla, teşkilat yapısıyla ülkemizde yeni siyaset tarzının lokomotifi olmuştur.

İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın anlayışını kendisine şiar edinen Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun Başkanlığında gece gündüz demeden ilimize, halkımıza daha fazla hizmet götürebilmenin arayışı içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz.

10 Ağustos 2014’te milletimizin oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu makamda da milletimize hizmeti şiar edindiğini ve Ülkemizi çok daha ilerilere taşıyacağına inanıyoruz.

14 Ağustos Partimizin 14. kuruluş yıl dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Başarılı, sevgi dolu, hep birlikte nice AK yıllara

ÜMİT GÜLİN GÖKSOY’UN 14.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy 14.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bugün 14.yıl dönümümüzü kutluyoruz. Kurulduğumuz ilk günün heyecanını yaşıyoruz. Tek gayemiz, halkımızın bize olan inancını, teveccühünü, yine halkımız için daha sarsılmaz bir hale getirmek, hedeflerimizi gerçekleştirerek ülkemizin ve milletimizin, huzurunu ve refahını kalıcı kılmaktır.Toplumun Adalet ve Kalkınmaya, temiz siyaset ve dürüst yönetime duyduğu özlemi iyice arttığı o günlerde, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ‘Türkiye Sevdalıları’ umudun tükenmedigini göstermek için ‘Aydınlık Türkiye’ sloganıyla 14 Ağustos 2001 de yola çıktı.

14 yıl içerisinde amaçlarımız doğrultusunda hızlı bir şekilde yol alıyor olmanın millet nezdinde mutluluğunu yaşıyoruz. Biz AK Parti olarak dar kalıpların, kapalı kapılar arkasında alınan kararların hep karşında dimdik durarak, milletimizle el ele, kol kola yürüyerek Türkiye’mize hak ettiği değerin verilmesini sağladık. Ülkenin güçlenmesini istemeyen veya kendi tabirleriyle ‘Elit’ dedikleri zümrenin dışında hiç kimsenin söz sahibi olmasını istemediği çevrelerin hadsizlikleri ve haksızlıklarını da boşa çıkararak halkımızın güvenini pekiştirdik.Ülkemiz ve Milletimiz geçmişinden aldığı ve bu günlere kadar unutturulan gücünün farkına AK Parti iktidarları döneminde varmıştır. Türkiye Siyasi tarihine, yapmış olduğu icraatlar ve kazandırdığı ilklerle  büyük  harflerle giren AK Partimiz, inanıyorum kibundan sonra da aynı düzen ve intizamla devam edecektir.

AK Parti bir dava partisidir.  Bizim davamız millete hizmet etme, hakikatten yana, haktan yana olma davasıdır. Türkiye sevdasına inanma davasıdır. Yolumuz hakikat yoludur. Hakikat yolundan hiçbir zaman ayrılmayacagız.

Hizmette ve başarıda sınır tanımayan, AKkadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan Partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, Partimizin 14. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.