İl Başkanı Atik, Öğretmenevi'nde düzenlediği basın toplantısında, tüm ilçelerde hiç bir sıkıntı yaşamadan kongreleri yaptıklarını belirtti.

Merakla beklenen il kongresi için de Genel Merkezden kongre gününün kendilerine iletildiğini ifade eden Atik, şunları kaydetti:

"Ak Parti teşkilatı olarak genel merkez teşkilat başkanlığımızın uygun gördüğü tarih 24 Mart 2012. O gün saat 11.00'de Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda il kongremizi gerçekleştireceğiz. Bir şenlik ve Şölen havasında gerçekleştireceğimiz il kongremiz teşkilatımıza birlik, beraberlik ve güç katacaktır. Bu vesileyle tüm Ak Parti camiamızı, tüm hemşehrilerimizi bu kutlu günümüzde, şenliğimizde yanımızda görmek bizi gururlandıracaktır."

Kendisinin tekrar aday olup olmayacağı sorusunu da Atik, "Şu anda adayım veya değilim diyemem. Görev sürem boyunca il başkanı olarak katıldığımız tüm seçimlerde ilimizde Ak Parti güçlenerek çıktı. Takdir Genel Merkezimizin. Partimize hizmet için mutlaka il başkanı olmam önemli değil. Biz her ortamda görev yapmaya hazırız" dedi.