Ak Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ve Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın da katıldığı programlarda adaylar, Ayrancı ve Kâzımkarabekir İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Adaylara gösterilen ilginin bir hayli fazla olduğu ziyaretlerde Yeni Türkiye vurgusu yapıldı.

Ak Parti Karaman 1’nci sıra Milletvekili Adayı Recep Konuk, “Bölgemizin daha da kalkınması için alacağımız oylarla hemşehrimiz bu toprakların insanı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun elini güçlendirmemiz gerekiyor. Onun için bu seçimlerin önemi büyük. Vatandaşlarımız hangi partiye gönül veriyor olursa olsun biz her kesimin oyuna talibiz.”

Ak Parti Karaman 2’nci sıra Milletvekili Adayı Recep Şeker, “Ülkemizde istikrarın devam etmesi ve gelişmişlik seviyemizi en üst düzeye çıkarabilmek için ayağımızdaki prangalardan kurtulmamız gerekiyor. 400 milletvekiline ulaştığımız zaman anayasa değişikliği ile ülke hedeflerini daha rahat bir şekilde gerçekleştireceğiz.”

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayları Recep Konuk ve Recep Şeker, Ayrancı ve Kâzımkarabekir İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Adaylar her iki ilçede de partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Recep Şeker, “Ayağımızdaki Prangalardan Kurtulmamız Gerekiyor”

Ziyaretlerde konuşan adaylardan Recep Şeker, AK Partinin artık ülke içi sorunları çözmede çok yol kat ettiğini ve ülke olarak refah seviyesinin arttığını ifade etti. AK Parti’nin ürettiği projelerin ülke ekonomisini daha da ileriye taşımak ve dünyaya kendini her alanda ispatlamaya yönelik olduğunu ifade eden Dr. Şeker, “Bu günlere gelmek kolay olmadı. 12 yıllık zorlu bir mücadelenin ardından Yeni Türkiye’nin temeli atılmış oldu. Ülke olarak şimdi geldiğimiz noktaya baktığımızda görüyoruz ki, dünya ülkeleri arasında ciddi bir değerimiz var. Dünyada söz sahibi olan ülkeler arasında biz de yerimizi aldık. Hep birlikte göstermiş olduğumuz dik duruş sayesinde maçın ilk yarısını tamamlamış olduk. 12 yıllık sürede atılan temelin üzerini tamamlayıp ikinci yarıda, Yeni Türkiye’nin çatısını da tamamlamak için mücadelemizi devam ettireceğiz” dedi.

AK Parti iktidarı döneminden önce, vatandaşların antibiyotik ilacını 63 TL’den aldığını bugün ise 9 TL’ye alabildiğini kaydeden Recep Şeker, “Ekonomik refahın artmasıyla birlikte vatandaşlarımızın alım gücü de arttı. Partimizin hedefi olan 400 milletvekiline ulaşma isteğini sürekli duyuyorsunuz. Neden 400 milletvekili? Çünkü, ülkemizde istikrarın devam etmesi ve gelişmişlik seviyemizi en üst düzeye çıkarabilmek için ayağımızdaki prangalardan kurtulmamız gerekiyor. 400 milletvekiline ulaştığımız zaman anayasa değişikliği ile ülke hedeflerini daha rahat bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

Recep Konuk, “Başbakanımıza Destek Olmalıyız”

AK Parti’nin uzun yıllar boyunca verdiği mücadele sonucunda önemli mesafe aldığına dikkat çeken Recep Konuk ise “Türkiye’nin 10 yıl önceki hali ile şimdiki halinin kıyası yapıldığı zaman, ülkemizin geldiği noktanın 10 yıl önce hayalinin bile yapılması mümkün değildi. Ancak Türkiye için milletimiz için bizim dur noktamız yok. Her an daha ileriye gidebilmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Anadolu’nun en büyük şansı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’dur. Başbakanımız Anadolu’nun evladı. Bundan dolayı önemli bir sorumluluk hissediyor. Eğer vereceğimiz oylarla Başbakanımıza yardımcı olursak inanın Anadolu çok daha güzel noktalara ulaşacak. Bölgemizin daha da kalkınması için alacağımız oylarla hemşehrimiz bu toprakların insanı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun elini güçlendirmemiz gerekiyor. Onun için bu seçimlerin önemi büyük. Vatandaşlarımız hangi partiye gönül veriyor olursa olsun biz her kesimin oyuna talibiz. Çünkü, Başbakanımızın hemşerileri olarak onun arkasında olmalıyız. Başbakanımızı, bu toprakların evladını bu seçimlerde güçlendirerek çıkartmalıyız” dedi.

Eski Türkiye’ye dönmemek için, Yeni Türkiye yolunda 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu belirten Recep Konuk, “Dünya ülkeleri Türkiye’yi rahat bırakmıyor ve Türkiye’nin önüne sürekli taş koymaya çalışıyor. Çünkü biz, bizi biz yapan değerlerle ilerliyoruz. Dünya ülkeleri de biliyor ki, değerlerimizle yol aldığımız sürece önümüze geçebilen olmayacaktır” dedi.

Mevlüt Akgün, “Yeni Türkiye’yi Hep Birlikte İnşa Edelim”

Ak Parti’nin 3 dönem kuralından dolayı aday olamayan Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün’de adayları yalnız bırakmıyor. Ak Parti’nin her iki adayı için de destek isteyen Akgün, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: “12 yılda dünyada sözü geçen bir partinin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte Karaman’da bıraktığımız bayrağı Dr. Recep Şeker ve Recep Konuk’un daha iyi bir şekilde ve daha uç noktalara taşıyacağına canı gönülden inanıyorum. Gözümüz arkada kalmayacak çok şükür. Ben milletvekili olmadan da bu ülke için partimle birlikte hareket edeceğim. Bugün ülkemiz hem dünyada söz sahibi oldu hem de İslam coğrafyasının lideri konumundadır. Bununla gurur duyuyoruz. Şimdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Gelin Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa edelim.”