AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bir yandan referandum kampanya çalışmalarına tüm güçleriyle destek veren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı, bir yandan hem şehir merkezinde hem de ilçelerde düzenlediği Genç Kürsü etkinliği ile gençlerle buluşuyor.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, “Geleceği yaşayacak olan biz gençleriz. Bu yüzden referandum çok önemli. İstikrarın, huzurun devam etmesi için hedeflerimizin gerçekleşmesi için hep birlikte evet diyeceğiz. Bu çalışmalarımız da 16 Nisan’a kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olup sahalarda olacağız. Bugünkü ortama baktığımız da zaten sadece hayır diyenlere bakarak da karar vermek mümkün. Tüm genç kardeşlerimi evet demeye davet ediyorum. Genç kürsü programlarımız 16 Nisan’a kadar devam edecek.” dedi.

Programa katılanların 18-25 yaş aralığında gençler olduğunu söyleyen Kale, ‘’Bugün daha çok sözü siz gençlere bırakacağız. Genelde gençler bir büyük edasıyla, dayatmacı, tepeden inme, söz ve nasihat dinleyici pozisyona sokuluyor. Biz bunu tamamen değiştiriyoruz. Bu kürsü gençlerin kürsüsüdür. Genç arkadaşlarımız, kafalarına takılan bütün sorulara burada cevap buluyorlar.” şeklinde konuştu.