AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün'ün kardeşi Dr. Mustafa Akgün, Karaman'dan AK Parti Milletvekili aday adayı oldu. Dr. Akgün gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu. AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa Akgün, bugün olduğu gibi halkımızın derdine derman olacağız diyerek '' AK Parti kurulduğundan buyana her zaman bir neferi olduk. Genel Merkezimiz ve özellikle Karaman halkı layık görürlerse bu seçimlerde AK Parti'nin Karaman Milletvekili adayı olmak için yollara çıktık. Değerli büyüklerimizle yaptığımız istişareler neticesinde böyle bir karar aldık. Halkımızın her zaman yanı başında olmak, onların dertlerine çare olmak bizim ilk görevimiz olduğu şuurundayız. Bu bir bayrak yarışıdır. Allah bu görevi nasip ederse Karaman'ı en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum'' dedi.

Dr.Mustafa Akgün kimdir?

1972 yılında Karaman Çatak köyünde doğdum. İlk-orta ve lise tahsilimi karamanda tamamladım.1998 yılında Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra sırasıyla Karaman Ayrancı Kavaközü köyü,Karaman Merkez 4 nolu sağlık ocağı ,Karaman özel tip cezaevi ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma hastanesi 112 hızır acil birimde sorumlu hekimlik görevinde bulunduktan sonra 2011 yılında kamudan istifa yoluyla ayrıldım. Halen özel sektörde Özel Çankaya Hastanesi acil hekimliği,Özel Deva tıp merkezi acil Hekimliği görevlerini başarıyla yürütmekteyim. TURKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. , Türk Standartları Enstitüsü, EÜAŞ Hasan Polatkan Sarıyar Hidro Elektrik Santralinde İşyeri Hekimliği Görevini yürütmekteyim.

Pınar İlkyardım Eğitim Merkezi nin sahibi, Arda iş sağlığı ve güvenliği merkezi ve pozitron görüntüleme merkezlerinin ortaği ayrıca ENSİAD işadamları derneğinin üyesiyim.

2003-2011 yılları arasında SAĞLIK-SEN Ankara 2. bölge delegesi, 2010-2014 yıllarında MEMUR-DER konfederasyonunda sağlık çalışanları derneği başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.

Evli ve 3 çocuk babasıyım