Dr. Mustafa Akgün, Karamanfm ve GençFm in ortak yayınında İntermed Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Kurşun, Abdulkadir Akkoca ve Ferhat Koç’un sorularını yanıtladı. 
Canlı yayın esnasında gelen bir çok soruya açık yüreklilikle yanıtveren Akgün  “Karaman’da sağlık alanında devrim niteliğinde projelere imza atmayı düşünüyoruz. Bu nedenle bir tıp fakültesi kazandırmayı projelerimiz arasına koyduk. Karaman Devlet Hastanesi ve çevresi tıp fakültesi olabilecek kapasiteye sahip. Bunun için çalışmalar yapıyorum. Karaman coğrafi konumu açısından çevre il ve ilçelerden sağlık turizmine açacağız” dedi. 
Karaman’da büyük bir işçi kitlesi olduğunun altını çizen Akgün, iş stresine bağlı sıkıntıların alternatip tıp sayesinde çözülebileceğini işaret etti. Akgün; ”Günümüzde bir çoğumuz için mecburiyet haline gelen günlük koşuşturmalarımız akabinde yorgunluk ve iş yoğunluğumuza göre bölgesel ağrılara davetiye çıkarıyor. Neyse ki, bir çoğumuz için kabus haline gelen bu ağrıların tedavisi mümkün. Alternatif tıp merkezi kurarak hiç ilaç kullanmadan manuel tedavi, doğal bitkiler vb. tedaviler ile alternatif tıp merkezini Karaman’lı hemşehrilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi. 
Kamuoyunda Karaman halkının tutumu sorulması üzerine Akgün; “Görüştüğümüz her vatandaşımız Ağabeyimden dolayı büyük teveccüh gösteriyor. Mevlüt Bey gerçekten sahada oldukça iyi çalışmış. Her vatandaşımız Mevlüt Beyden dolayı bizi kucaklıyor. İnşallah Milletvekili olursam Mevlüt Beyin herkes tarafından bilinen numarası bende olacak ve Ağabeyimin yokluğunu hissettirmeyeceğim.” dedi. Çok ön planda olmamasınada açıklık getiren Dr. Mustafa Akgün; “Ağabeyimin Milletvekili olmasından dolayı fazla ön plana çıkmıyordum. Onun görevi esnasında ön plana çıkmam doğru olmazdı. Fakat Mevlüt Beyle hem kan bağımız hem gönül bağımız devam ediyor. Kendisi bana Milletvekilliği yolunda el verdi diyebiliriz.” dedi. 
Programın sonunda Mevlüt Bey gibi fıkra bilgisi olup olmadığı sorulması üzerine, program sonunda bir fıkra anlatan Dr. Mustafa Akgün programda bulunan ve dinleyenleri güldürmeyi başardı.