CHP il Bşk. Av. İsmail Atakan ÜNVER, Mv. Adayı Av.Saim SEZEN, il Gençlik Kolları Başkanı Yusuf BAŞTUĞ, il yönetimi, merkez ilçe yönetimi ve kalabalık parti grubu ile Ermenek ilçesine çıkartma yaptı.

CHP'den yapılan açıklamada,'' Evgin,Çamlıca,Eskice,Kayaönü,Görmeli ,Yalındal , İkizçınar, Çatalbadem,Zevye,Gökçekent ve Kazancı bölgelerindeki halkla buluşan CHP heyeti coşkulu bir karşılamanın ardından sonra yapılan görüşmelerde vatandaşların sıkıntılarının çözümünün CHP iktidarında olduğunu anlatmaya başladıklarında; sözlerinin sık sık kesilerek sizler bize 7 haziranda bunları en güzel şekilde anlatmıştınız ama bizler mevcut iktidar tarafından aldatıldık. 

 Bize vaadetmiş oldukları sözlerin hiç birini yerine getirmediler. Tarım politikaları bakımdan akpye siyasi tutarsızlık bakımından mhpye kızgınız Ermeneğin Karaman'ın ve Türkiye'nin kurtuluşunun CHP iktidarında olduğunu şimdi gayet iyi anladık. Hiç kuşkunuz olmasın hep beraber elele vererek adayımız Saim SEZEN'i Ankara'ya Partimizide iktidara taşıyacağız ve makus talihimizi yeneceğiz, bu konuda kararlıyız .Şimdi Chp zamanı şimdi Barış zamanı Şimdi Kardeşlik zamanı şimdi Emeğin,çiftçinin,köylünün,madencinin söz söyleme zamanı diyerek CHP heyetini Ermenek İlçemizin diğer bölgelerine sevgi ve coşkuyla uğurladılar,''dendi.