Olayla ilgili açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Karaman il Başkanı Av. Oktay Yılmaz açılım sürecine dikkat çekti.

Aynı zamanda Karaman Barosu başkanlığını yapan Av. Oktay Yılmaz Açıklamasında; ''Açılım süreciyle birlikte iyice cesaret kazanan PKK sempatizanları, her alanda terör estirmeye devam ediyor. Son üzücü haber haber İzmir Ege Üniversitesi'nden. Bir ülkücü öğrencimiz PKK sempatizanı grup tarafından pusuya düşürülerek, şehit edildi.'' dedi.

Oktay Yılmaz, “ Çözüm” adı verilen ihanet süreci bu defa Ege Üniversitesi’nde etkisini göstermiştir. Üniversite kampüslerini terör örgütü kamplarına çeviren eli kanlı teröristler söz konusu üniversiteyi adeta saldırı üssü olarak kullanmaya başlamışlardır. Üç günden beri kampüste kargaşa çıkartan kanı bozuk hainler bugün, Ülkücü öğrencilere saldırarak Fırat Çakıroğlu isimli gönüldaşımızı bıçaklı saldırıyla yaralamışlardır.

Uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda yaralanan Ülküdaşımız, bölücü canavarların olay yerine gelen ambulansı engellemesi sonucu şehit düşmüştür. Biz ülkü ocaklıyız. Rabbimize şükürler olsun ki, bizler büyük bir aileyiz. Ve bugün çıkan olaylarda Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanları, hainler tarafından Fırat kardeşimiz kalbinden bıçaklanarak şehit edilmiştir. Bir aile bireyimizi daha kaybettik

Şehadet şerbetini içerek şehitler kervanına katılan yiğit Ülküdaşım Fırat Çakıroğlu kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabırlar diliyorum. Ülkücüler için bıçak kemiğe dayanmış, içimizin kanlarını akıttığımız bardak ise taşmıştır. Bu kahpeliği asla unutmayacağız. Kimse sabırlı oluşumuzu uysal olduğumuz şeklinde yorumlamamalıdır.” şeklinde konuştu.