Hain saldırıların artarak devam ettiğini belirten MHP il başkanı Oktay Yılmaz, ‘’20 Temmuz’dan bu tarafa bir yanda polislerimiz, diğer yanda Mehmetçiklerimiz artan ve azgınlaşan hain saldırıların kurbanı olmuşlardır.Dağlıca ve Dilucu saldırılarının detayları hakkında doyurucu, soru işaretlerini giderici resmi bir açıklama yapılamasa da, şehit sayımızın korkunç seviyelerde olduğu anlaşılmaktadır.Nitekim medya vasıtasıyla sızdırılan haberler kahredici boyuttadır.

Meselenin tuhaf ve ibretlik yanı ise AKP-PKK hükümetinin Dağlıca saldırısının içyüzünü açıklamakta ayak sürümesi, çekingen davranmasıdır. Bu hainlerle ‘çözüm’ denilen ihanet süreci başlatıldığında ‘Baldıran Zehri’ içmeye talip olduklarını söyleyenler, şimdi şehitlerimiz üzerinden 400 vekil mesajı verme, siyasi rant devşirme gayretindedir.

Bu hainlere şiddetli bir cevabın verilmediği geçen her saat milli öfkeyi daha da şiddetlendirecek, toplumsal tepki kontrolsüz bir noktaya ulaşacaktır.Aziz milletimiz acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek ve hainlerden mutlaka hesap soracaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, büyük milleti, tüm teşkilat ve mensuplarıyla kenetlenmiş halde gelişmeleri takip etmektedir. Ülkenin değişik bölgelerindeki hain saldırıları lanetliyor, Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Başımız Sağ olsun, Vatan Sağolsun’’ dedi.