Aziz Selçuk, Ak Parti Karaman Merkez İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı. Aziz Selçuk, yapılacak olan Merkez İlçe Kongresine aday olduğunu açıklayarak, ‘’Karaman'ımız ve Ak Partimiz adına çok daha iyi olacağına inandığımız genel merkezimizin isteği olan, istişare ile belirlenmesi gereken tek aday ve tek liste ile seçime gitmek istedik. Fakat şu ana kadar Partimizin Karaman'daki geleceği adına, ne bizimle nede davamıza gönül vermiş olan hiç kimseyle istişare edilmedi. Her biri bu davanın bir neferi olan üyelerimizin hiçe sayılmalarından dolayı, yeniden bir birlikteliği sağlamak, davamıza hizmet etmek için bekleyen binlerce üyemize kucak açıp imkan vermek, davamızı bu şehirde en yukarıya çıkarabilmek adına 30 Kasım 2014'te yapılacak olan kongrede Merkez ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. 
Bu süreçte şahsım ve yol arkadaşlarımın üzerimize düşen görevi yaptığına inanıyorum. Fakat birliktelik sağlanamadı.  Yaptığımız istişareler ve sizlerden gelen yoğun talepleri göz önüne alarak geniş katılımlı bir ekip ile 30 Kasım 2014 günü yapılacak olan olağan kongremizde bu kutlu hizmete talibim. 

Yaptığım değerlendirmeler sonucu, Liderimiz, Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin bizlere çizmiş olduğu hedefe ulaşmak adına Karaman yerel siyasetinde çok daha güzel hizmetlerin ekibimizce yapılabileceği kanaatine vararak bu yola çıktık. Yapılan geniş istişareler sonucunda, daha önce yurt içinde ve yurt dışında Milli Görüş teşkilatlarında ve devamında AK Partimizin kurulması ile faaliyetlerde bulunduğum birçok teşkilat görevinin tecrübesi ışığında, ulaşmış olduğumuz başarılardan dolayı kendime ve ekibime güvenim tamdır. 

Teşkilatımın mensubu olan başkanından üyesine, yönetim kurulu üyelerinden delegelerine sadece bir kardeş mesafesinde olacağım. Amacım sadece ve sadece AK Parti’me ve Karamana en iyi hizmeti yapmaktır. 

Bugüne kadar teşkilatımızın her kademesinde hizmette bulunmuş ya da dışında kalmış yönetim kurulu üyeliği yada başkanlık yapmış veya dışarıdan sadece davamıza gönül desteği vermiş ağabeylerim ablalarım ve kardeşlerimin de bu düsturla desteklerini, bu kardeşlerinden esirgememelerini bekliyorum.  

Bu davaya gönül vermiş herkesi kucaklayan, daha iyi hizmet vermesi için her türlü zemini hazırlayan, Milletimize efendi olmaya değil, hizmet etmeye çalışan bir anlayışla göreve talip oluyoruz.

Rabbim bu davaya hizmet etmeye çalışan bizlerin ve herkesin yar ve yardımcısı olsun.

Sizlerin sağduyusuna güveniyor, desteklerinizi bekliyorum. Haydi yeniden, hep birlikte durmak yok Karaman için yola devam diyoruz’’ dedi. 

AZİZ SELÇUK 

1976 yılında Karaman merkezde dünyaya gelen Aziz Selçuk, 1994 Karaman İmam Hatip Lisesi mezunu olup, Mersin Üniversitesi Pazarlama bölümü, sonrasında da Merkezi Hollanda da bulunan Avrupa İslam Üniversitesinden mezun oldu. Erasmus Üniversitesi Ekonomi Bölümünde okurken geçirdiği trafik kazası sonucu sağlık nedenleri ile Ekonomi eğitimine ara verdi.  

Yurt dışına gitmeden önce çeşitli firmalarda yönetici ve bölge müdürü olarak görev yaptı. Yurt dışında restoran ve gıda sektöründe işletmecilik yaptı. Aynı zaman da Hollanda İslam Federasyonu Gençlik Kolları Genel Başkalığı’nın yanı sıra çeşitli Türk ve yabancı sivil toplum kuruluşlarında başkanlık yaptı. Bir dönem Rotterdam Belediyesi’nde de görev yapan Selçuk 2013 yılında Karaman’a dönüş yaptı ve  Hasbihal Restoran isimli iş yerini açarak Karaman halkına hizmet vermektedir.