Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman’ın Ermenek İlçesinde bugün bir dizi ziyaret ve açılış yapmak üzere öğleden sonra memleketi Karaman’ın Ermenek İlçesine geldi.

Hava muhalefeti nedeniyle helikopter yerine karayolu ile gelen Bakan Elvan Cuma namazını Ermenek İlçesi Sipas Camisinde kıldı.  Namazın bitimine yakın İlçede başlayan gökgürültüğü sağanak yağış, Bakan Elvan’ın bir dizi açılış ve temel atma törenlerini ertelemesine neden oldu.

Öğle yemeğinin ardından yağmurun hafiflemesi ile Ermenek Belediye binası ve kendi adının verildiği Lütfi Elvan Kent Meydanının açılış törenine katılan Bakan Elvan, açılış kurdelesini keserek meydanın hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Bakan Elvan, Lütfi Elvan Kent Meydanı ve Belediye hizmet binası açılışlarının ardından 11 Engelli vatandaşın faydalanabileceği akülü araçların teslim törenine katıldı.

Törende konuşan Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ‘’Sizlere hizmet etmek bizim en büyük sorumluluğumuz. En büyük yükümlülüğümüz. Bu çerçevede de bugüne kadar sizlere hizmet etmeye çalıştık. Bundan sonra da devam edeceğiz inşallah’’ dedi.

Yapılan törenin ardından Bakan Elvan, köy muhtarları ile bir araya geldi. Bakan Elvan akşam konser ve çeşitli açılışları yapmak üzere İlçede konaklayacak.