AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Hürriyet Mahallesi ve Mümine Hatun Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan seçim çalışmalarına Hürriyet Mahallesi ve Mümine Hatun Mahallesinde devam etti. Çalışkan mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri Ertuğrul Çalışkan’a yoğun ilgi gösterdi. Çalışkan’a mahalleliler doğal gaz sıkıntılarını ve şehir görünümünden uzak olduklarını bununla ilgili ne gibi çalışmalarınız olacak diye sordu. Ertuğrul Çalışkan da ‘’ Bizim için buraya kadar zahmet edip geldiniz hepinize ilk olarak teşekkür ederim. Hürriyet Mahallesi ve Mümine Hatun Mahallesi şehrimizin büyük mahallelerinden. Sizin sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Bunun için ilk olarak Doğalgazsız ev kalmayacak bu mahalle de bundan hiç şüpheniz olmasın. Bu iki mahallenin ve buraya Beyazkent Mahallesini de dahil edebiliriz, alt yapı biter bitmez sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını başlatacağız. Sizde mahalleler olarak daha kaliteli yollar ve modern şekilde dizayn edilmiş kaldırımlara kavuşacaksınız. Çevre yolu projesi tamamlandığında yaklaşık birkaç yıl sonra bu mahalleleri tanıyamayacaksınız size söz veriyorum’’ dedi.    

Bir başka mahalle sakine de Ertuğrul Çalışkan’a bizim buralarda oturumlarımız yok. Bu mahallelerin en büyük sıkıntısı bu. Bizim evlerimiz yıkılacak mı diye sordu. Çalışkan ‘’ Bizim amacımız yıkmak değil yapmak. Bütün samimiyetimle söylüyorum böyle bir şey yok. Benim projelerimde buraları yıkmak değil daha modern bir şekle getirerek şehir havası aşılamak var. Buralar sizin mülkünüz. Ancak Meclisten bu yapılara karşı bir ruhsat vermeye yönelik düzenleme olursa hepiniz ruhsatlarınıza kavuşursunuz. Belediye olarak size bütün kolaylıkları sağlarız.’’ Dedi.

Mahalle sakinleri Ertuğrul Çalışkan’ı alkışlarla uğurladı.