Karaman Belediye Başkanı adayı gösterilen Ertuğrul Çalışkan için bir tanıtım toplantısı yaptı.

AK Parti İl Binasında düzenlenen törene Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, çok sayıda partili ile vatandaşlar katıldı. Kamil Uğurlu ve aday Ertuğrul Çalışkan, parti önünde İl Başkanı Kerim Dereli tarafından çiçekle karşılandılar.
AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, yaptığı açılış konuşmasında Türkiye ve Karaman'ın kalkınması için çaba göstereceklerini söyledi. Dereli konuşmasında;''Bilindiği gibi İzmir'de yapılan aday tanıtım toplantısında Başbakanımız Karaman Belediye Başkan adayımızı açıkladı. Halkımız ve genel merkezimizin tespitleri doğrultusunda ismi belirlenen Ertuğrul Çalışkan ile yeni seçim sürecini bugün başlatıyoruz. Kendisine buradan çıtası yüksek bu süreçte kendisine başarılar diliyorum. Ak Parti Türkiye'nin en büyük partisidir. Türkiye'nin en büyük partisi olması da bu birlik ve beraberlik ve kardeşliktir. İnşallah bu süreçte iyi bir seçim süreci geçiririz. Ak Parti'nin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Çünkü Ak Partili olmak ugün Karaman'ımızın şehir görüntüsü kazanmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu'ya partim ve şahsım adına çok çok teşekkür ediyor sonsuz şükranlarımı sunarım,''derken konuşmasını Necip Fazıl Kısakürek'in sözü “Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya, Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya!”diyerek sözünü tamamladı.
AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ise konuşmasında "Adaylığımız sürecinde herkes canla başla gönlünde olduğu sevdiği, değer verdiği bir insanı desteklemiştir. Ben buna saygı duyuyorum bununda böyle olması gerektiğine inanıyorum ama biz bir aileyiz bu ailenin çok farklı düşünceleri olabilir. Bu düşünceleri birleştirip yolumuza bütün hızımızla 2023 hedefine hep birlikte yürüyeceğiz. Beraber yürüyeceğiz. Karaman'ın her sokağında, mahallesinde, dairesinde her tarafta biz birlikte beraber kucaklaşarak hizmetimizi götüreceğiz ve bu hizmetimizin sonucunda anlayışımız ibadet şeklinde olacak. Bizim bir inancımız var halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanan bir düşünceden geliyoruz. Bu düşünce bizim özümüzdür bu özümüz üzerine çalışmalarımızı sonuna kadar gerçekleştireceğiz" dedi.