Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili aday adayı olan Mustafa Cem Kağnıcı, Karaman Gündem Gazetesini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP 18. Olağanüstü Kurultayında Parti Meclis Üyeliğine seçilen Sayın Ahmet Ertuğrul’un İl Başkanlığı görevini bırakmasının ardından İl Başkanlığına Mustafa Cem Kağnıcı geçmişti.

Cem Kağnıcı geçtiğimiz ay il başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adaylığını başvurusunda bulundu.
Türkiye'de sadece Cumhuriyet Halk Partisi'nin ön seçim yaptığının altını seçen Mustafa Cem Kağnıcı  CHP'nin 29 Mart'ta yapılması planlanan ön seçim kararı alındığını söyledi. Hem bu vesile ile demokratik bir ortamı oluşturmuş oluyoruz. Şu an itibari ile ben dahil 3 Milletvekili aday adayımız var. 29 Mart'ta ön seçim yaparak 2 kişi belirlenecek." dedi.

İŞTE CHP’NİN ADAYLARI

Şu ana kadar CHP Karaman Örgütüne 3 aday adayı başvuru yaptı. Mustafa Cem Kağnıcı haricinde, Zernişan Girgin ve  Sarıveliler İlçesinde ikamet eden Eczacı Uygar Talay başvurularını yaparak milletvekilliği yolunda ilk adımı atmış oldular.
Mustafa Cem Kağnıcı aday adayı başvurularının 01 Mart Pazar Günü son bulacağını, salı günüde parti merkezinde yapacağı bir basın toplantısı ile kendisinin aday adaylığını açıklayacağını söyledi.