UĞUZ; KAZANCI’DA YENİDEN ADAY
CHP İL Başkanlığı, Taşeli’de ziyaretlerde bulunarak seçim çalışması yaptı. Bölgede partililerle buluşan CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul; 
“Bildiğiniz üzere yerel seçimler için partimizin takvimine göre 2 Eylül aday adaylığı başvurularının son günüydü. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel seçim çalışmalarına takvim olarak erken başladık.
Karaman merkez’de ve ilçelerimizde çalışmalarımız devam etmekte. Bu çalışmalar doğrultusunda 5 Eylül Perşembe günü Taşeli yöremizde çalışmalar yapıp partililerimiz ve yurttaşlarımız ile bir araya geldik. Göktepe ve Güneyyurt Beldelerimizi ziyaret ettik. Saat 20:00 da Kazancı Beldemizde mevcut Belediye Başkanımız ve aday adaylarımızın da katıldığı geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Kazancı da toplantıya yoğun katılımın olması 2 dönemdir yapılan doğru çalışmaların bir göstergesidir mevcut Belediye başkanımız bu dönemde aday adaylığı için partimize başvurusunu yapmış bulunmaktadır. Kazancı sosyal demokrat belediyeciliğe alışmış bir beldemiz önümüzde ki yerel seçimlerde de adayımıza gerekli desteği göstereceklerdir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime girdiğimiz her seçim bölgesinde daha çok çalışarak Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları ile halkımızı buluşturacağız. Saygılarımla.”Dedi.