CHP'de Cumartesi günü Ayrancı, Ermenek İlçesi ile Güneyyurt Beldesin de Belediye Başkan adayları için temayül yoklaması yapılacak.
 
Karaman CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul yaptığı basın açıklamasında;
''Muharrem ayının İslam tarihinde belli başlı üç önemli özelliği vardır. Birincisi oruç, ikincisi Hicrî takvimin başlangıcı olması, diğeri de Hz. Hüseyin ve evlatlarının Kerbela'da şehit edilmesidir. Muharrem ayı, İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır tüm İslam Aleminin Muharrem Ayı mübarek olsun. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarımız da Muharrem Ayı münasebeti ile 16.11.2013 Cumartesi günü Saat 12.00 da İl Binamızda partililerimize ve Karaman halkımıza Aşure ikram edecekler. Tüm Karaman’lı hemşerilerimizi bekliyoruz.

Yerel seçim süreci de yoğun bir tempoyla devam ediyor. 16.11.2013 Cumartesi günü Ayrancı İlçemizde ve Ermenek İlçemiz Güneyyurt Beldemizde Belediye Başkan adaylarımızın belirleneceği temayül yoklaması yapılacak. Adaylarımızın belirlenmesi ile bu bölgelerimizde çalışmalarımız hız kazanacak Ayrancı İlçemiz ve Güneyyurt Beldemiz 2014 Yerel seçimlerinde sosyal belediyecilik anlayışına sahip bir belediye başkanına kavuşacaklardır,''dedi.