AK Parti Teşkilatı Toplantı salonunda bugün saat 12:00 Basın toplantısında İl Başkanı Kerim Dereli, Karaman Belediye başkanı Kamil Uğurlu'nun tüm açıklamalarına tam kadro olarak katıldıklarını söyledi.

İl Başkanı Dereli açıklamasında;''
Sizleri buraya kamuoyunu düzgün bilgilendirmek amacı ile davet ettik. Dün CHP il başkanı ve CHP’li meclis üyeleri bir basın toplantısı düzenlemişlerdir. Dün gördüğümüz tablo CHP genel başkanının, ülkemizin gururu Genel Başkanımız ve partimiz hakkında yaptığı mesnedsiz iddialarının benzeridir. Aynı amaç ve maksat ile yapılmaktadır. Hedefte AK Partili kadroların hizmetlerini gölgeleme çabaları vardır. Kamuoyunun dikkatini başka yöne çekme çabaları vardır.

Bizler belediye başkanımız ve ekibine güveniyoruz. Söz konusu iddiaların cevapları verilmiştir ve bizim vicdanımız tatmin olmuştur, rahattır. Bu konu ile ilgili tek bir şüphemiz dahi yoktur.

Değerli basın mensupları, Sayın başkanımızın açıklamalarına katılıyoruz. 

Şehirdeki çalışmaların bizzat şahidiyiz. Karaman bir şantiye haline dönmüştür. Halkımızı bu tür mesnetsiz iddialar ile meşgul etmek gereksizdir. Arkadaşlar bizim yapacak işlerimiz var, yıllardır muhalefet olduğu halde muhalefet etmeyi dahi öğrenemeyen CHP zihniyeti müsaade etsin, bu yaklaşım Karaman’a kazandırmaz kaybettirir.

Devir lâfebeliği devri değildir, bu kokuşmuş zihniyet yüce halkımız tarafından sandığa gömülmüştür. Devir hizmet üretme devridir. Durmak yok yola devam,''dedi.