AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Şeker, ilk olarak Karaman’ın Kâzımkarabekir ilçesinin tüm köylerini ziyaret etti. Kombassan Holding'e bağlı Komgıda tesislerinde çalışan işçilerle buluşarak öğle yemeği yedi. Milletvekili Recep Şeker, Kâzımkarabekir ilçesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve AK Parti Karaman İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Dr. Recep Şeker’e, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. Kâzımkarabekir ziyaretlerinde konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, güven ve istikrara vurgu yaparak, '' Türkiye’nin umudu ve Türkiye’yi tekrar inşa edecek kadrolar AK Parti’dedir, dolayısı ile yüzde 41 ile sizi birinci yapıyorum dedi’. Biz de mesajımızı aldık, eksiklerimizi tamamladık ve 1 Kasım’da tekrar halkımızın huzuruna çıkıyoruz. Halkımızın da 7 Haziran’dan sonra vermiş olduğu bu karardan dolayı ve 7 Haziran itibari ile gördüğümüz, yaşadığımız fotoğraftan dolayı, kendine göre çıkardığı bir takım derslerin de olduğunu görüyorum.  Artık meselenin ülke meselesi olduğu bilincine gelindiğini görmek bizleri sevindiriyor. Çünkü son 13 yılda Türkiye’de eğitim, ulaşım, sağlık, insan hakları, demokratikleşme alanındaki gerçekleştirilen devrimlerle, Türkiye’nin kendi ayakları üstünde duran ve bölgesinde aktör, lider bir ülke haline geldiği bir dönemi yaşadık. Ancak kirli eller ülkemizde kara oyunlar oynamaya başladı. O yüzden 1 Kasım seçimi ülkemiz için kader seçimidir.'' dedi. 
ESNAFA VERGİ MUAFİYETİ, ÇİFTÇİYE DE KDV’SİZ YEM VE GÜBRE
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti olarak tek başına iktidara geleceklerini ve ülkede yeniden güven, istikrar ve huzurun hâkim olacağını söyledi. Ekonomide güven ve istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayan Şeker, “Esnafımız AK Parti iktidarından önce koalisyon hükümetlerinden çok çekti. Artık o günlere geri dönmek istemiyor. Bakınız 13 yıllık Ak Parti iktidarında eğitimden sağlığa, enerjiden spora, gıda ve hayvancılıktan turizme Karamanımıza yaklaşık 7,5 Milyar TL’lik yatırım ve destek sağlanmış. Bu önemli bir rakam. Önümüzdeki dönemde de bu yatırımların artması işçimizin memurumuzun köylümüzün esnafımızın refah seviyesinin artırılması ve geleceğe güvenle bakması için Ak Partimize olan desteği artırmalıyız ki Karamanımız daha fazla yatırım alsın” dedi. 1 Kasım seçimleri için hazırlanan seçim beyannamesinde esnafa yönelik yapılması planlanan çalışmalara da değinen Recep Şeker, “Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamalarına devam edileceği beyannamemizde yer alırken, ayrıca 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi destek verilmesi de planlanmaktadır. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından vergi alınmayacak. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engeller tümüyle kaldırılacak. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapılacak. Çiftçimizi de ilgilendiren yemde ve gübrede KDV’nin kaldırılması da yine seçim beyannamemizde yer almaktadır. İşte bütünüyle değerlendirdiğimizde Başbakanımız tarafından açıklanan seçim beyannamemizdeki konular 2 Kasım sabahı tek başına iktidar olarak gelecek AK Parti’nin de hükümet programına dönüştürülecek ve bir bir hayata geçirilecektir.” dedi.
DR: ŞEKER, AYRANCI’NIN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ 
Kâzımkarabekir’de ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Karaman’ın Ayrancı ilçesine geçerek köyleri ziyaret etti. Şeker, Ayrancı ilçesinin Ağızboğaz, Böğecik, Savran, Kavuklar, Ambar, Kale, Karaağaç, Saray, Hüyükburun ve Dokuzyol köyleri olmak üzere 10 köyü ziyaret ederek halkın talep ve önerilerini dinledi. Köy ziyaretlerinde köylülere seslenen Dr. Şeker, ‘’ 1 Kasım 2015 yeni bir başlangıcın, 13 yıl önce çıkılan bir yolculuğun yenilenmiş ve tazelenmiş bir irade ile yeniden ve daha büyük adımlarla süreceği tarihtir. 1 Kasım hem ülkemiz hem Karaman için kısa süreli molanın bitip, hem ülkemizin hem Karaman’ın işlerine siyasetin kaybedilen zamanı da telafi edecek şekilde dört elle sarılacağı tarihtir. Üyesinden teşkilat mensuplarına, milletvekillerinden parti yönetimine kadar AK Parti olarak biz kurulduğumuz günkü heyecanımızı muhafaza ediyor, söyleyecek sözü yürünecek yolu olan bir siyasi heyet olarak ilk günkü gibi heyecanlı, ilk günkü gibi kararlı, ilk günkü kadar azimliyiz. Bu azmimizle inşallah seçimi tek galibi olarak çıkacağız. Milletimiz sandıkta seçtiklerini kendisine efendilik yapması için seçmez. Makam mevki sahibi olsun diye de seçmez. Millet sandıkta oyunu kendisine en iyi hizmetkârlığı yapacak olana verir. Bu yüzden AK Parti 13 yıldır her sandıktan zaferle çıkmıştır. Şimdi yeniden tek başına iş başına gelme zamanıdır. Türkiye’nin kaybedecek 1 saniyesi bile kalmadı. Elinizi vicdanınıza koyarak 1 Kasım oylarınızı kullanın ve oynana oyunu bozun.’’ dedi. 
GENÇ ÇİFTÇİLERE 30 BİN TL KARŞILIKSIZ DESTEK VERİLECEĞİZ
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, genç çiftçilere 30 bin TL karşılıksız destek verileceğini belirterek, ‘’Biz sizlerden 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde destek istemek için buradayız. AK Parti hükümetinin 13 yıllık iktidarı döneminde yapılan çalışmaları herkes biliyor. Sizlerin de oylarıyla istikrarın sürmesini ve Karaman’ın büyümesini istiyoruz. Ancak yeni dönemde ülkemizi daha da ileri götüreceğiz. Tarım ve hayvancılık alanlarında yeni devrimler yapacağız. Biliyorsunuz seçim beyannamemiz açıklandı. Burada genç çiftçilere proje karşılığı 30 bin TL karşılıksız destek vereceğiz. İşletme büyüklüğü 5 dekar altındaki meyve, sebze, süs bitkisi, ıtri-tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği yapan çiftçilere destekleme ödemesi yapacağız. Gençlerimiz artık köylerde istediği gibi çiftçilik yapacak. Koyun ve keçi yetiştiriciliğine yönelik teşvikler de artırılacak. Böylelikle bu köylerimizde hayvancılık gelişecek. Bunlardan siz çiftçi kardeşlerimiz faydalanacaksınız.’’ dedi. 
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ziyaret ettiği her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinleyerek not aldı.
‘’EMEKLİLERE YILLIK 1200 LİRA İLAVE ÖDEME YAPACAĞIZ’’
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, akşam ise Beyaz Kent Mahallesi ve Gevher Hatun Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Burada vatandaşlara seslenen AK Parti Karaman Milletvekili ve 26’ncı Dönem Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan emeklilere yıllık 1200 lira ilave ödeme yapılacağını belirterek, “7 Haziran öncesinde verilen söz ile maaşları bin liraya kadar olan emeklilerimize 100'er lira, bin 100 liraya kadar olanların maaşları ise bin 100'e tamamlanmıştı. Şimdi de bütün emeklilerin hepsine ayda 100, yılda bin 200 lira ilave ödeme yapılması planlanıyor. Yani emeklilerimize takribi durumuna göre bir veya bir buçuk maaş ölçeğinde yeni zam yapılmış olacak. Yine seçim beyannamemizde de belirtildiği gibi yüzde 15’ten yüzde 10’a indirilen Bağkur Sigortalısı olan esnafların emekli aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik Destek Primi Kesintisi tamamen kaldırılacak. TOKİ eliyle emekliler uygun koşullarla konut sahibi yapılacak. Bunlar emekliler için gerçekleştirilmesi planlanan konulardan bazılarıdır” dedi.