Milletvekili Aday Adayı Dr. Recep Şeker, seçim gezileri kapsamında Ensar Vakfı, Serbest Mali Müşavirler Odası ve İlim Yayma Cemiyetini ziyaret etti. 

AK Parti Karaman Milletvekili aday adayı Dr. Recep Şeker, ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini Ensar Vakfına gerçekleştirdi. Daha sonrasında da Serbest Mali Müşavirler Odası ve İlim Yayma Cemiyetine ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Karaman Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Dr. Recep Şeker, seçim çalışmaları kapsamında; Ensar Vakfı Karaman Şube Başkanı Ali Bağcı, Karaman Serbest Mali Müşavirler Odası Başkanı Ayhan Şancı ve İlim Yayma Cemiyeti Karaman Şube Başkanı Sami Akdağ’ı hizmet binalarında ziyaret etti. Vakıf, Dernek ve Odaların halka hizmet noktasında önemli sivil toplum kuruluşları olduğunu dile getiren Şeker, bu sivil toplum kuruluşlarının resmi kurumlar dışında ve bunlardan bağımsız olarak çalışan, üyelerini ve çalışanlarını gönüllülük usulüyle oluşturan, kâr amacı gütmeyen ve gelirlerini bağışlar veya üyelik ödemeleri ile sağlayan kuruluşlar olduğunu söyledi. Şeker, AK Parti iktidarıyla birlikte sivil toplum kuruluşlarına verilen değerinde arttığını ifade etti. Sivil Toplum Kuruluşları da Dr. Recep ŞEKER’ in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.