7 Haziran Seçimleri İçin Ak Parti’den Karaman Milletvekili Aday Adayı Olan Dr. Recep Şeker, Yapılacak Olan Temayül Yoklaması Öncesinde Ermenek, Başyayla Ve Sarıveliler İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Ederek, Teşkilatlarda Ak Partililer İle Görüş Alışverişinde Bulundu.
7 Haziran seçimleri için AK Parti’den Karaman Milletvekili aday adayı olan Dr. Recep Şeker, yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, teşkilatlarda Ak Partililer ile görüş alışverişinde bulundu.

Ermenek, Başyayla ve Sarıveliler ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Recep Şeker, temayül yoklaması öncesinde AK Parti İlçe teşkilatlarına ziyaretlerinde, özgeçmişi ve yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, tüm deneyimlerimizle halkımıza hizmet için yola çıkmış bulunuyoruz. Fark yaratacak hizmetlerle milletimizin hizmetkârı olmaya talibiz” diye konuştu.

Milletvekili aday adayı Dr. Recep Şeker, ayrıca, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcuyu’ da makamlarında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

AK Parti Ermenek İlçe Başkanı Durmuş Açıkbaş, Başyayla İlçe Başkanı Ahmet İpek, Sarıveliler İlçe Başkanı Mehmet Çulhacı,Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve Başyayla Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu, Milletvekili aday adayı Dr. Recep Şeker’e ziyareti için teşekkür ederken, çıktığı bu kutlu yolda başarılar dilediler.