AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker köy ziyaretlerine devam ediyor. Dr. Şeker Seyithasan, Ağaç Yurdu, Cerit, Elmadağı, Bademli, Değirmenbaşı, Medreselik, Kozlubucak, Lale, Tavşanlı, Tarlaören, Gökçe, Dereköyköyleri olmak üzere 13 köyü ziyaret etti.Ziyaretlere AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman İl Genel Meclisi Üyesi Adem Kapar, AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek ve AK Parti Karaman Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Dr. Recep Şeker’e, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi.Dr. Şeker köy ziyaretlerinde vatandaşlara seslendi. 

‘’Bizim beyannamemizde hayal tacirliği yok’’

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, köylülere partisinin seçim vaatleri hakkında bilgiler verdi. Dr. Şeker, “Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronlar kamuda istihdam edilecek. Polislerin 2 bin 200 olan ek göstergeleri 3 bine çıkarılacak. İstihdam edilmeleri halinde sosyal destek alan vatandaşların sigorta primi işveren desteği karşılanacak. Emeklilerimize 100 lira zam yapılacak, maaştan kesinti bitecek, yine emeklilerimiz 250 lira taksitle ev sahibi olacaklar. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Arazileri birleştirerek büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Gelin bu projeleri hep birlikte hayata geçirelim. Bizim beyannamemizde hayal tacirliği yok. 13 yıl boyunca milletimize verdiğimiz her sözü tuttuk. Yine sadece yapabileceklerimizin sözünü veriyoruz.” şeklinde konuştu.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ziyaret ettiği her köyün muhtarıyla ve köy halkıyla buluşarak vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.

‘’1 Kasım, memleketin bekasıyla ilgili bir mesele’’

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, daha sonra Çeltek ve Zembilli Ali Efendi mahallelerinde ev toplantısı yaptı.Recep Şeker burada mahalle sakinlerine seslendi.
1 Kasım seçimlerinin parti meselesi değil memleket meselesi olduğunu dile getiren Dr. Şeker “7 Haziran’da ortaya çıkan tablo, Türkiye’de hiçbir partiyi tek başına iktidara getirmedi. Maalesef koalisyon da oluşmadı. Gönül istiyordu ki, koalisyon oluşsun ülke hükümetsiz kalmasın. Kim ne derse desin bunun için AK Parti çok ciddi çalıştı. Ancak muhalefet tarafından bu ciddi çalışmamız karşılık görmedi. Ülkenin belki de en çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde dahi AK Parti tek başına bırakıldı. Kimse elini taşın altına koymadı. Endişemiz o ki, 1 Kasım’da da böyle bir tablo ortaya çıkarsa, bu insanlar nasıl bir araya gelecek? Türkiye’nin geleceğiyle ilgili belirsizliğin ortadan kalkması da, yine görünen o ki millete düşüyor. Millet, 1 Kasım’da tercihini istikrardan yana yaparsa, tercihini birlik ve beraberlikten yana yaparsa, tercihini huzur ve kardeşlikten yana yaparsa, inşallah umut ediyoruz ki, toplumsal barışının sağlanması noktasında çok daha iyi yerlere gelmiş oluruz. 1 Kasım, şu veya bu partinin meselesi değil, 1 Kasım esasında memleketin meselesidir. 1 Kasım, memleketin bekasıyla ilgili bir mesele. Memleketin geleceği açısından bu seçim büyük önem taşıyor.” dedi. 

Toplantı sonunda AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, mahalle sakinlerinin taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.