AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Ermenek’te ziyaretlerini sürdürüyor. Recep Şeker, ziyaretler kapsamında ilk olarak Ermenek’e bağlı Çavuş, Ağaççatı, Görmeli, Olukpınar, Yalındal, Yaylapazarı, İkizçınar, Çatalbadem, Gökçekent, Sarıvadi, Pınarönü, Balkusan köyü olmak üzere 12 köyü ziyaret etti. Dr. Şeker köy ziyaretlerinin ardından Ermenek esnafını ve sanayisi, Ermenek’e bağlı Kazancı beldesinin esnafını, okullarınıve sağlık ocağını ziyaret etti. Şeker son olarak Ermenek Devlet Hastanesi’nde bulunan hastaları ve Ermenek’te ki diyaliz hastalarını ziyaret ederek acil şifalar diledi.AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker’ e ziyaretlerindeAK Parti Karaman İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Ermenek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde milletvekili adayı Recep Şeker’e, yöre halkı yoğun ilgi gösterdi. Ziyaretler de Ermeneklilere hitap eden AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ‘’ Bütün vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak, daha müreffeh ve hayatın, medeniyetin imkânlarından daha fazla istifade edecek şekilde projelerin hayata geçmesi, Türkiye’nin istikrar içerisinde yönetilmesine bağlıdır. 1 Kasım, Türkiye’nin kader seçimidir. Türkiye’nin etrafında ateş çemberi var ve bu ateş çemberinden Türkiye’yi korumak ve Türkiye’nin içinde barış ve huzuru tesis etmek için Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var. İstihdam için de Türkiye’nin istikrara ihtiyacı var. Türkiye’de barışın sağlanması, yeni reformların yapılması, istihdam yaratılması, gençlere, işsizlere, yaşlılara, engellilere dönük daha çok projelerin hayata geçmesi, Türkiye’nin istikrar içerisinde yönetilmesine bağlıdır. Onun için Türkiye 1 Kasım seçimini bir kader seçimidir. Ermenekli kardeşlerim sizlerin istikrardan yana oyunuzu kullanacağınızdan hiç şüphem yok.’’ dedi. 
‘’Yeni dönemde esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi’’
AK Parti seçim beyannamesinin esnaflarla ilgili kısmı hakkında bilgiler veren AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, "Beyannamemizde esnafımıza kolaylıklar ve büyük avantajlar sağlayan birçok madde yer alıyor. Bilindiği gibi, esnafa düşük faizli kredi uygulaması 13 yıldır devam ediyor. Yeni dönemde ise esnafımıza 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği sunacağız. KOBİ'lerin finansmana erişiminin artırılması amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldıracak düzenlemeler yapacağız. Emeğin yoğun olduğu sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeli ile, anahtar teslimi, karşılıksız fabrika binası yapılacak. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız" dedi.
"Artık yem ve gübreden kdv alınmayacak"
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, köy ziyaretlerinde yeni dönemde yapılması planlanan projelerden bahsetti. Başbakan Davutoğlu'nun seçim beyannamesinde çiftçilere yönelik açıkladığı desteklemelere değinen Milletvekili adayı Dr. Recep Şeker, gübre ve yemde KDV'nin kaldırılacağını söyledi. Şeker, "Tarım alanında 8 milyon hektar alanda arazi toplulaştırma çalışmaları tamamlanacak. Tarımsal destekler, 190 tarım alt havzasında, iklim, toprak ve topografyanın yanı sıra mevcut su potansiyeli ve bitkilerin su tüketimini dikkate alarak, alt havzalar düzeyinde, bölgesel ve ürün bazında düzenlenme yapılacak. 2015 yılında nakit olarak verilen hibe desteklerinin tutarı 10 milyar liraya ulaşacak. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilere projelerine yönelik 30 bin lira karşılıksız destek verilecek. İşletme büyüklüğü 5 dekar altındaki meyve, sebze, süs bitkisi, ıtri-tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği yapan çiftçilere destekleme ödemesi yapılacak. Maliyetleri düşürmek amacıyla seralara, ticarethane elektrik fiyatı yerine, sulama suyu elektrik fiyatı uygulanacak. Çiftçilerden arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek." şeklinde konuştu.
‘’Milletimiz 1 Kasımda işi ehline verecektir’’
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ziyaretlerde AK Parti’nin seçim beyannamesinden bahsederek, ‘’Asgari ücret 1300 TL olacak. Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronlar kamuda istihdam edilecek. Emeklilere yılda 1200 lira ek zam yapılacak. Ayrıca TOKİ eliyle emeklilerimiz aylık 250 TL taksitle konut sahibi yapılacak. Gençlerde seçilme yaşı 18'e inecek, sınırsız internete erişim sağlanacak. Yeni iş kurmak isteyen gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek verilecek ve üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlanacak. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşını bir yıl boyunca devletimiz karşılayacak. Ev almak için hesap açan her vatandaşa yüzde 15 katkı Devlet katkısı yapılacak. Sosyal yardım ve sosyal hizmete ihtiyaç duyan dezavantajlı tüm vatandaşlara ulaşılacak ve ev sahibi olmaları sağlanacak ulaşacağız, koğuş sisteminden ev ortamına geçeceğiz. Kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık daha da geliştirilerek kadınlarımızın siyasetten bürokrasiye kadar karar alma mekanizmalarına etkin katılımlarını sağlayacak her türlü tedbir alınacak. Bütün annelerimize doğum hediyesi verilecek. Anneler ilk çocukta 2, ikincide 4, üçüncüde 6 ay yarı zamanlı çalışacak ama tam ücret alacak. Esnafa düşük faizli kredi sağlanacak, 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi desteği verilecek. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri tümüyle kaldırılacak. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, çok önemli, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapılacak. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğu kalkacak. Bu imkândan 251 bin küçük işletmenin yararlanması sağlanacak. Polislerimizin 2200 olan ek göstergeleri 3000'e çıkarılacak. Çiftçilere yönelik yem ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin liraya kadar karşılıksız destek verilecek. Arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekte tarım oluşturan üreticilere destek sağlanacak. Basınçlı sulama sistemini yaygınlaştırılacak. 2019'a kadar 10 milyar dekar arazi tarıma elverişli hale getirilecek. AK Parti Seçim Beyannamesi 'engellilerimiz, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, emeklilerimiz, esnafımız, yatırımcımız, işçilerimiz, tüccarlarımız, çiftçilerimiz, sanayicimiz ve bütün toplumsal kesimlerimiz için; somut, hayata geçirilebilir, gerçekçi ve vizyoner reform, vaat ve projelerden' oluşmaktadır. Karar Milletimizindir. Milletimizin 1 Kasımda işi ehline vereceğine ilişkin inancımız tamdır.’’ dedi. 
Dr. Şeker Ermenek Eğitim-Bir-Sen Üyeleri İle de Buluştu
Dr. Recep Şeker son olarak Ermenek Eğitim-Bir-Sen üyeleri ile bir araya geldi. Şeker burada istikrara vurgu yaparak ‘’1 Kasımda istikrar, güven, kalkınma, hizmet kazanacak; krizlere, kaosa, teröre yatırım yapanlar, sözünde durmayanlar kaybedecektir. Milletimiz 1 Kasımda AK Partimize 'İlk günkü aşkla, yeniden iş başına' diyecek; Ülkemizi tek başına istikrarlı bir şekilde yönetmeyi sağlayacak görev, yetki ve mesuliyeti verecektir. Birliğin, dirliğin, kardeşliğin, kalkınma ve refahın önünü açacaktır." dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, ziyaret ettiği her yerde Ermenek halkıyla buluşarak vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinleyerek not aldı.