HER BİR VATANDAŞI AYRINTILI BİR ŞEKİLDE BİLGİLENDİREN ELVAN, HEM İLGİ ÇEKTİ HEM DE TAKDİR TOPLADI

Yeni yasama yılına 1 Ekimden sonra başlayacak olan TBMM’nin, iş yoğunluğu en fazla  olan Plan ve Bütçe Komisyonu'nda çalışmalar şimdiden başladı. 

Hükümet bütçesinin meclis genel kurulunda görüşülmesinden önce onaylandığı Plan ve Bütçe Komisyonunun başkanı ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ise yoğun çalışma temposuna şimdiden girdi.

Ramazan Bayramı'nın ardından hem ulusal hem de uluslararası düzeydeki heyetleri kabul ederek bir dizi görüşme yapan Elvan, komisyon çalışmalarına da devam ederek şimdiden yoğun bir maratonun içine girdi.
Dün Ahilik Kültürü Haftası nedeniyle Karaman’a gelerek buradaki etkinliklere katılan Elvan, belediyenin yol ve alt yapı çalışmalarını da yerinde inceledi. Şehir içi asfalt çalışmaları hakkında belediye başkanı Kamil Uğurlu’dan ve diğer yetkililerden bilgi alan Elvan, aynı zamanda çalışmaların yürütüldüğü yerlerde ki esnaf ve vatandaşları da tek tek ziyaret etti. Vatandaşlardan, yürütülen çalışmalardan memnun olup olmadıklarını soran Elvan, konu hakkında dile getirilen hususları tek tek muhataplarına iletti ve vatandaşların büyük oranda çalışmalardan memnun olduğunu gördüğünü ifade etti.
Karaman’daki bazı basın mensuplarını da ziyaret eden Elvan, hem belediyenin hem de hükümetin çalışmaları hakkında özellikle her bir vatandaşı ayrıntılı bir şekilde bilgilendirmesi ise hem ilgi çekti hem de takdir topladı.