Ramazan ayının başından beri Karaman şehir merkezinde yürüttüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine  Taşeli bölgesinde de devam eden AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başkanı Lütfi Elvan, Ermenek’te İl Özel idaresinin  bölge muhtarları için düzenlediği iftar programına katıldı.
İl özel idare sekreteri, Sarıveliler kaymakamı, İlçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri  ile bazı daire müdürlerinin de katıldığı iftar yemeğinin ardından köy ve bölge sorunlarının tartışıldığı bir de toplantı yapıldı.
Toplantı daire müdürlerinin, bölgede yapılan yatırım çalışmaları hakkında muhtarları bilgilendirmesinin ardından karşılıklı soru ve cevaplar eşliğinde devam etti.
Lütfi Elvan, yapılan ve devam eden tüm çalışmaların takipçisi olduğunu, Karaman’ın hiçbir bölgesinin yatırımlar konusunda bir diğerinden geri kalmayacağına özellikle vurgu yaptı.
Karaman genelinde ciddi bir sorun olan sulama konusu için  ise  15 milyon TL bir ödenek ayrıldığını söyleyen Elvan, Taşeli bölgesi başta olmak üzere Karaman genelinde tüm sulama taleplerinin karşılanacağını sözlerine ekledi.
Taşeli bölgesinin birçok açıdan zor ve çetin şartlara sahip bir bölge olduğunu dile getiren Elvan, yöre halkının bütün sorunlarını yakından bildiklerini ve bu konuda tüm vatandaşlarımızın da desteği ile bu sorunları çözeceklerini söyleyerek her zaman kendilerine destek olan hemşerilerine teşekkür etti.