Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü CHP’ye seçim sürecinde destek olmak için Karaman’a geldi. 
Bir otelde düzenlenen basın toplantısına Eski Devlet Bakanı Fikret Ünlü, CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, CHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, CHP Belediye Başkan Adayı Merih Ünver ve Basın mensupları katıldı.

Programda konuşma yapan İl Başkanı Ertuğrul;’’  Bugün sizlerle bizi sayın bakanım buluşturdu, bizi sizlerle buluşturduğu için hemde beş günlük çalışma ziyareti amaçlı bizleri onurlandırdığı için kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İki gündür burdayız , bugün burdan sonra Ermenek bölgesine gidecek. Ermenek’te de biz  Cuma Cumartesi günü genel başkan yardımcımız Faik Öztarak ve İstanbul Milletvekilimiz Aykut Özdoğru ve sayın bakanımız ile birlikte de Ermenek bölgesinde çalışma yapıp bu haftayı da böylelikle bitirmiş olacağız. Değerli basın mensubu arkadaşlarım bildiğiniz gibi yaklaşık yedi aydır sahadayız. Bunu en iyi gören sizlersiniz.  Adayımız yedi ayda hiç durmadan kapı kapı dolanarak Karaman’lı halkımızın büyük bir çoğunluğunun elini sıktı, sohbet etme fırsatı buldu.  Çünkü biz adayımızı diğer adaylardan dört say önce belirlemiş ve sahada çalışmaya başlamıştık. Fırsat buldukça  yine mahallelerimizde gezilere devam ediyoruz. Bugün sabah Adliye ve Valilik’i ziyaret ettik. Sayın bakanımızdfa bize eşlik etti. Oda izlenimleri ve gözlenimleri görünce müthiş keyf aldı.  Biz uzun süredir verdiğimiz bu mücadele sürecinde çok iyi bir noktadayız. Arkadaşlar bizim rakibimiz Ak Parti, Ak Parti ile yarışıyoruz. İnşallah onları da geçip Karaman Belediye Başkanlığı’nı alacaz.’’dedi.

Ardından Konuşma yapan Başkan Adayı Ünver ise:’’ Hepinizi geldiğiniz için selamlıyorum, bakanımıza da bize desteklerinden, her fırsatta bizi ziyaret ediyor, bugünde bizi sizlerle buluşturmayı sağladı, kendisine  huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İl başkanımızın söylediği gibi Eylül’ün başından beri Karaman’da adım adım geziyoruz, Karaman’nın girmediğimiz sokağı caddesi evi kalmadı gibi birşey.  Biz Karaman’da bu kadar mücadeleyi verip, Karaman’da bu kadar çalışıp bunun karşılığını halkın takdir edeceğine inanıyoruz. Başta da söylediğimiz gibi her eve gidecez her göze bakacaz her sese kulak verecez dedik. Ve Karaman’ı yönetirken de bunu böyle yapacağımızı beyan ettik. Her yerde vatandaşlarımızın sorularını dinlemeye bu süreç içerisinde devam ediyoruz. Yaklaşık on gün gibi bir süre var , biz bu on günlük süre de çalışmalarımıza devam edecez ve inanıyoruz ki ipi göğüsleyecez.’’dedi.

Eski Devlet Bakanı Ünlü;’’  Öncelikle hepinize şükranlarımı sunuyorum. Sizlere tarafsız ve objektif medyacılık yaptığınız için teşekkür ediyorum, bir diğer teşekkürüm ise diğer parti temsilcilerine,  önceden il başkanları anlaştılar çalışma ilkelerine faaliyetlerine disiplin getirerek uydukları için bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Bizim en çok Karaman’da dostluğa arkadalığa var olan dostluğa arkadaşlığa devamlı ihtiyacımız var. Tabi hizmet yarışındayız, bende bugün  hizmet yarışına destek vermek için buradayım. Canı gönülden inandığım için Merih’in yanındayım.  Karaman’a bir kadın eli değerse hepimizin bundan çok yaralı çıkacağına inanıyorum. Merih başkan olduğu taktirde Türkiye’de alamayacağı hizmet yoktur diye düşünüyorum. ‘’dedi.