Aynı zamanda emekli kurmay albaylardan biri olan Hüseyin Arı, CHP Karaman İl Başkanlığını ziyaret ederek Milletvekili adayı Saim Sezen’e seçim çalışmalarından destek verdi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Arı, “AKP’nin 13 yıllık iktidar döneminde ülkemizin getirildiği durum, maalesef şu anda ülke; “Balık baştan kokar” deyimini yaşıyor. 17-25 Aralık yolsuzluğu bu durumun tuzu biberi oldu. Gerçi hukuki tedbir alınmadığından şu anda kokuşmuşluk tüm gövdeyi sarmış durumdadır. Ülkemizi ve milletimizi bu en köyü durumdan kurtaracak olan Cumhuriyetimizin kurucusu olan Atatürk’ün kurduğu CHP’nin birinci derecedeki görev ve sorumluluğudur.

İşte aziz vatandaşlarımız ve partimiz bu görgü ve sorumluluğun bilincinde olarak ülkemizin kurallarını işleyen bir demokrasiye kavuşturmak için azami gayret sorumluluk ile ülkeye ve milletimize hizmete hazırdır.”dedi.

CHP Karaman Milletvekili adayı Saim Sezen de, öncelikle bu nezaket dolu ziyaret ve açıklamalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Arı’ya teşekkür etti.