Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin’e Esnaftan yoğun ilgi alaka gördü.
İmaret Mahallesi, Aktekke Camii karşısında Esnaf ziyaretleri yapan Saadet Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; Esnaftan yoğun ilgi ve alakayla karşılandı.

Ziyaretler esnasında, Ekonomideki kötü gidişata değinen Esnaf; Ak Parti hükümetine Merhum Erbakan Hoca’nın Başbakanlığındaki gibi bolluk ve bereket döneminin olacağını umarak oy verdiklerini, böyle olmadığını işlerimizdeki sıkıntılarla hissediyoruz dediler.

SP Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; “ Bize yoğun ilgi-alaka aslında Merhum Erbakan Hocamızın 54. Hükümetteki efsaneleşmiş başarısındandır. İnsanlarımız 54. Hükümeti arıyor. Bunu çok iyi bilen Dış Mihraklar, içimizden ayarlamalar yaparak, bize benzeyen ve insanlarımızın aldanacağı konsepte istek ve arzularını yerine getirtiyorlar.

Son zamanlardaki çatışmalar yaşandı. Ekonomideki kötü gidişatı örtbas etmek için bahane ürettiler. Çatışma olmasaydı yine Ekonomideki bu sıkıntıları yaşayacaktık. 

Onun için de önümüzdeki seçim bir fırsattır. Hükümete de uyarı mesajıdır. Bize benzetilen bir partiye oy vererek sıkıntıları yaşamaya devam etmek yerine; Milli Görüş’ün gerçek temsilcisi Saadet Partisi’ne oy vererek sıkıntıları sona erdirmek elinizde…” ifadesinde bulundu