AK Parti Karaman Gençlik Kolları yönetimi hafta sonu AK Gençlik Genel Merkez MKYK üyesi Encan Aydoğdu’nun da katılımıyla çarşı ve esnafları gezerek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatarak Evet gazetesini dağıttılar.

AK Parti Karaman Gençlik Kolları yönetimi hafta sonunu yoğun bir çalışma programıyla geçirdi.

AK Gençlik Genel Merkez MKYK üyesi Encan Aydoğdu'nunda katılımıyla gündüz halka Evet gazetesi dağıttı.

GENÇLER REFERANDUMU TARTIŞTI

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen genç kürsü etkinliği gerçekleştirildi.

AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Gençlik Kolları MKYK üyesi Ercan Aydoğdu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale, “Buyrun! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini Tartışalım” adlı genç kürsü etkinliğinde programa katılanların sorularını yanıtladılar.

Hatuniye Medresesi’nde düzenlenen programda gençlere, referandumun neler getireceğini, nelerin değişeceğini, evet çıkarsa ne olacağı? Hayır denirse ne olacağı? hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yaptığı çalışmalarla halktan olumlu bir karşılama alan AK Gençlik yönetimi başkanı Mustafa Kale : "16 Nisana kadar nefesimizin yettiği kadar Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmaya devam edeceğiz" dedi.

Soru cevap şeklinde gerçekleşen program sonunda Gençlik Kolları Futbol Turnuvasında birinci olan takıma ödülleri verildi.