AK Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Celalettin Güngörer, Tümsiad Karaman Şube Yönetim Kurulu  Başkanı Rıfat Karaulu ve Yönetimini ziyaret etti.

Tümsiad ziyaretinde konuşan AK Parti Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Celalettin Güngörer: ‘’Hep birlikte bu ülkeye, bu şehre hizmet etmek için yola çıktık. Her sokağında bir anımız bulunduğu, doğduğum, büyüdüğüm bu güzel şehrin yönetimine talibim. Makama değil hizmete talibim. Teşkilatımız, hemşerilerimiz ve belediyemiz arasında hizmet köprüsünü kurmaya talibim.

Karamanlı hemşerilerimizi Karamanın yönetimine ortak etmek için talibiz. Kanaat önderiyle sivil toplum örgütleriyle sanayisi ile Karamanda tam bir ortak akıl oluşturmak için talibiz. Karamanda birlik ve beraberlik sinerjisini oluşturmak için talibiz. Karaman’ın kalbinden, bu teşkilatın merkezinden Belediye başkanlığına adayım, bu yolculukta dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum. Biz birlikte başardık. Yine Başaracağız.’’ Dedi.

Tümsiad Karaman Şube Başkanı Rıfat Karaulu, Karamanımıza hizmet noktasında her güzel çalışmaya gereken desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın’’ diyerek aday adayı Celalettin Güngörer’e başarılar diledi