Büyük Birlik Partisi (BBP)'nden Belediye Başkan adayı olan Hayri Samur, seçim zaferini gün boyu seçmenleriyle birlikte ilçe merkezinde kutladı.

Seçmenlerinin alkışlarıyla ata binen Samur, elinde kılıç ile gövde gösterisi yaptı. Sarıveliler'de kısıtlı imkanlarla beş yıl görev yaptığını ifade eden Samur;"Biz imkanlarımızı en iyi şekilde kullandık. İlçemize birçok hizmette bulunduk. Siz, bizlere her zaman güvendiniz. Bugün de beni tekrar başkanlığa seçerek, bu güvenin devam ettiğini gösterdiniz. Ben ve ekibim, sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağız. Gelişmiş, yaşanabilir bir Sarıveliler için elimizden geleni yapacağız."dedi.


Programda Belediye hizmet binasının önüne gelerek, burada kurban kesip seçimi kazanılmasının anısına hoşgörülü bir konuşma yapan BBP Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri SAMUR; “ Biz sarıvelileri seviyoruz, halkımızı seviyoruz, bizim yaptıklarımız ortada. Biz doğrudan şaşmadık, yalan konuşmadık, hoşgörülü ve sevgili davrandık. Halkımızın iyi gününde de kötü gününde de hep yanında olduk. Bizim kapımız hiç kimseye kapalı durmadı. Ne demiş Mevlana ister suni ol, ister Yahudi ol yine gel” dedi.
Daha sonra halkla birlikte Belediye binasını gezen belediye başkanı  Samur, makam odasında Sarıveliler halkı ile fotoğraf çekindi. 

Sarıveliler'de, resmi olmayan sonuçlara göre BBP'nin adayı Samur, bin 780 oy alırken, Ak Parti'nin adayı Halil Kulak bin 650, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Abdullah Özkan da 105 oyda kaldı.
Anahtar Kelimeler: Sarıveliler, Efsane, Başkan, Hayri, Samur, Gövde, Gösterisi, Yapmaya, Devam, Ediyor.